Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
necatinin her cezası bittiğinde bunları yaşıyoruz artık tamamen tarihin tozlu sayfalarına gömülmesi gerekiyor h.d gibi![]()
lan yürü git
modsun diye kendini bir bok sanma
bir sey paylasmissin geldim kaynak sordum
aklin sira benimle tasak geciyorsun
6 ay sonra ilk defa girdim foruma
senin gibilerle karsilasiyorum
rahatsiz oluyorsan alinti yapma o zaman
hem kendin kasiniyorsun hem de gelip burada laga luga yapiyorsun
git adminlerine
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
ahahaha
pardon sen kimsin
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Ula transfer sezonunda Guingampta soyle iyi oyuncular var boyle iyi oyuncular ver dediniz Marsilya ya gol bile atamadi... KGV dediydim kuponumu yatirdiniz
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Forumda ne denirse tersini oyna renkdash ,bu macta gol olmaz denirse +7 gol oyna,banko ev sahibi kazanir denirse deplasman takimina oyna gonul rahatligi ile.Bu sayede cok kazandim diyebilirim.Ula transfer sezonunda Guingampta soyle iyi oyuncular var boyle iyi oyuncular ver dediniz Marsilya ya gol bile atamadi... KGV dediydim kuponumu yatirdiniz
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Forumda ne denirse tersini oyna renkdash ,bu macta gol olmaz denirse +7 gol oyna,banko ev sahibi kazanir denirse deplasman takimina oyna gonul rahatligi ile.Bu sayede cok kazandim diyebilirim.
İstegi ivedilikle yerine getirilmesi gereken 1 hanim kizimizgs tv çalışanı kadın paylaşmış hayret verici bir olay !!!
![]()
Ünsal Vardar 'ın kankisi olmasınİstegi ivedilikle yerine getirilmesi gereken 1 hanim kizimiz
Ünsal Vardar umarım hanım kızımızın ricası yerine gelir!!!gs tv çalışanı kadın paylaşmış hayret verici bir olay !!!
![]()
10 Şubat 2017 Cuma
14.00 Fernando Muslera Basın Toplantısı (Florya Turgay Vardar Medya Merkezi)
14.30 Jan Olde Riekerink Basın Toplantısı (Florya Turgay Vardar Medya Merkezi)