Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
necatinin her cezası bittiğinde bunları yaşıyoruz artık tamamen tarihin tozlu sayfalarına gömülmesi gerekiyor h.d gibi :(

lan yürü git
modsun diye kendini bir bok sanma
bir sey paylasmissin geldim kaynak sordum
aklin sira benimle tasak geciyorsun
6 ay sonra ilk defa girdim foruma
senin gibilerle karsilasiyorum
rahatsiz oluyorsan alinti yapma o zaman
hem kendin kasiniyorsun hem de gelip burada laga luga yapiyorsun
git adminlerine

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Bir şey sandığım yok mod olmadan önce nasıl takılıyorsam forumda gene aynıyım

Benden alıntı yapan sensin , sadece bu değil diğer konuda da alıntı yapmışsın cevap vermedim.Trolleyen sensin açta yazdığın mesajlara bir göz at

Kaynak sorunca, milleti transfer nöbeti zamanı trollediğin için adını yazdım, madem cevap istemiyorsun alıntı yapmazsın

Bu arada malesef bende senin gibilerle karşılaşmak zorunda kalıyorum

Ula transfer sezonunda Guingampta soyle iyi oyuncular var boyle iyi oyuncular ver dediniz Marsilya ya gol bile atamadi... KGV dediydim kuponumu yatirdiniz :mad:

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

herif duyum paylasiyor
kaynak soruyoruz
sonra küfür edince agliyorlar
hadi hadi kos adminlere de sikayet et
foruma mod alirken iq testi yapilmali

Gece gece başıma bela mısın

Diyelim trolledim hakaret mi etmen lazım, hakaretin bile doğru değil

Ayrıca hala kışkırtıcı mesajlar atıyorsun kimseye ağladığım filan yok, gereken neyse o yapılıyor korkma

Son olarak ben duyum filan paylaşmadım duyum olsa yazarım duyum diye, sen başka algılıyorsan ben napım

vay be
reis konustu
kesin 5-6 ay ceza yerim simdi

Ula transfer sezonunda Guingampta soyle iyi oyuncular var boyle iyi oyuncular ver dediniz Marsilya ya gol bile atamadi... KGV dediydim kuponumu yatirdiniz :mad:

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Forumda ne denirse tersini oyna renkdash ,bu macta gol olmaz denirse +7 gol oyna,banko ev sahibi kazanir denirse deplasman takimina oyna gonul rahatligi ile.Bu sayede cok kazandim diyebilirim.

Forumda ne denirse tersini oyna renkdash ,bu macta gol olmaz denirse +7 gol oyna,banko ev sahibi kazanir denirse deplasman takimina oyna gonul rahatligi ile.Bu sayede cok kazandim diyebilirim.

son eurolig maçımızda sen 84-79 demiştin bende tam tersine oynadım 79-84 bitti ! şuan beach de malibumu yudumluyorum !!!

ed89ea3f73bdcb168c3df5cc108d33d9.jpg

Bence annesi daha çok sevinmiştir.

gs tv çalışanı kadın paylaşmış hayret verici bir olay !!!

v47LEr.jpg

10 Şubat 2017 Cuma
14.00 Fernando Muslera Basın Toplantısı (Florya Turgay Vardar Medya Merkezi)
14.30 Jan Olde Riekerink Basın Toplantısı (Florya Turgay Vardar Medya Merkezi)

Galatasaray hazırlık maçında Eyüpspor'u Kerem Çalışkan, Hakan Balta, Sinan Gümüş ve Garry Rodrigues'in golleriyle 4-0 mağlup etti.

C4Obs68WIAAv6Hm.jpg

C4Obs71XAAAhy6k.jpg

C4Obs7zWMAguLgF.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt