Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 Büyük Kulübün Duran Varlıkları

C5xe_BpWAAIu_Fz.jpg

OptaCan‏@OptaCan
3 - Galatasaray'ı Süper Lig'de Türk Telekom Arena'da en fazla yenen teknik direktör Şenol Güneş (3G; 2 Beşiktaş ve 1 Trabzonspor). Çözüm.

Kazanılan kupa finalinden sonra Hamzayla devam etmek yerine Şenol'la sözleşme imzalasaydık şimdi daha başarılı olurduk muhtemelen

Goal Türkiye‏@GoalTurkiye
Galatasaray ve Beşiktaş, Altay'ın U19 takımında oynayan genç orta saha oyuncusu Atakan Çankaya'yı transfer etmek istiyor. (DHA)

SON DAKİKA - Maçkolik ve Sahadan'ın erişimine mahkeme kararıyla engel konuldu.

Buna neden neymis ki sahadan ve mackolik mac sonucu veriyor iddaa devletin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cumhur Önder Arslan‏ @ArslanCumhur
Galatasaray perşembe gününü çift antrenmanla geçirecek, saat 11.30 ve 17.00'de.

Defans hattını denayer-doria yapsak 10 yıl rahat ederdik. Serdar ile ahmet Çalık da aynı fiyata geldi

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Futbolcu Necati Ateş'in, Kurulumuzca verilen görevsizlik kararı üzerine nispi başvuru ücretinin iadesi talebinde bulunduğu görüldü. Yapılan müzakere neticesinde; başvurunun kabulü ile futbolcu Necati Ateş tarafından yatırılan 23.389,92 TL nispi başvuru ücretinin yatırana iadesine, oybirliği ile, (K.2016/120 Ek)

Karar verilmiştir.
Tahkim Kurulu

Duygun Yarsuvat: "Başkan olduktan sonra, Florya’ya gidip hocayla konuşalım dedim. Karşımızda ezik bir adam gördüm." (Lig Radyo)

malca

Futbolcu Necati Ateş'in, Kurulumuzca verilen görevsizlik kararı üzerine nispi başvuru ücretinin iadesi talebinde bulunduğu görüldü. Yapılan müzakere neticesinde; başvurunun kabulü ile futbolcu Necati Ateş tarafından yatırılan 23.389,92 TL nispi başvuru ücretinin yatırana iadesine, oybirliği ile, (K.2016/120 Ek)

Karar verilmiştir.
Tahkim Kurulu

yuh
24 bin basvuru ucreti mi olur
kaziga gel

Duygun Yarsuvat: "Başkan olduktan sonra, Florya’ya gidip hocayla konuşalım dedim. Karşımızda ezik bir adam gördüm." (Lig Radyo)

malca

malca olabilir ama dogru da olabilir. prandelli lidersi bir profil cizen bir adam degildi

Karar verilmiştir.
Tahkim Kurulu

Olay ne

-Tapatalk-

PFDK, Beşiktaş'a, Galatasaray deplasmanına giden taraftarlarının kartlarına deplasman blokajı konduğunu açıkladı. (1 maç)

Tribun Dergi‏ @tribundergi
Kayserispor, dün Fenerbahçe kupa maçında stadyuma usülsüz seyirci aldığı için disipline sevkedildi.

NTV Spor‏ @ntvspor
⚽️Fenerbahçe, Kayserispor karşılaşmasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratlar' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt