Ian McKellen ciddi mi ya kesin görmem lazimGandalf'í oynayan adam bu hafta Istanbul a gelecek diye bir haber okumustum bir yerde, sanirim bugun hocus pocus edecek hemen duzelecek![]()
Abi ne rakamlari bunlar onu da yazsaydin da anlasaydik![]()

Tudor Semih Serdar ve Ahmeti beğenmemiş stoper,sağ bek ve sol bek istemiş. Stopere ilk aday Vida alternatifi Vitor Hugo(bipspor)
Defansı kimse beğenmiyor zaten,tudorun gördüğünü biz ne zamandan beri söylüyoruz nafile.
batuhan nbr reis. dersler ne alemde. artık bu sene senden derece bekliyoruz.
Bu bayrak altında asker olmak istiyorum çocukluğumdan beri hedefim böyle.
osman kardo şans dile banayha acayip heyecan yaptım var ya. ilkkez bukadar önemli bi takipçim olacak.
![]()
adaşımla biraz türk futbolu üzerine güzellemeler yapalım kabul edeyimde dm den
iyim bende reis tşk.. hedeflerin doğrultusunda başarılar dilerim :005:İyiyim hocam siz nasılsınız ? İlk sınavlar bitmek üzere notlar şimdilik iyi gözüküyor,hedefim derece değil asker olmakBu bayrak altında asker olmak istiyorum çocukluğumdan beri hedefim böyle.
![]()
yürü gitosman kardo şans dile bana
osman kardo şans dile bana
sen defolyürü git
Nevzat Dindar @nevzatdindar
Ocak'ta gündeme gelen Vitor Hugo ile Vida listedeki stoper adayları. İkisinden biri veya ikisi mutlaka alınacak.. Tudor da çok istiyor..