Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane resim

61878295f333db5de81559a8958f4ffa.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

G.Saray, şimdiden 2017-2018 hedefi olan 125M TL’yi kasaya koydu. Demek ki neymiş? İyi futbolcu = Başarı = Para

DKyj4MJXcAAuk_s.jpg

DKykTgEWAAAMVUL.jpg

Şampiyonlar Ligi’nde oynanan maçı siyah beyazlılar 2-0 kazanırken karşılaşmanın 32. dakikasında sese dayanamayıp oyundan çıkan Werner dünya kamuoyunda şaşkınlık yarattı.
Alman basınına konuşan 21 yaşındaki futbolcu, “Hayatımda daha önce böyle bir atmosfer görmedim. Maça odaklanmayı başaramadım. Bir kulak tıkacı istedim ama bu da işe yaramadı. Hala iyi hissetmiyorum” dedi.

bu saçmalık gerçek mi yahu bu werner ciddiyse lisansını filan iptal etsinler

bu saçmalık gerçek mi yahu bu werner ciddiyse lisansını filan iptal etsinler

Vertigo varmış adamda sanırım onun etkisi, bir şeyler bir şeyleri tetiklemiş yani bazen çok yorgun olduğunda ses duymaya dayanamazsın ya muhtemelen öyle bir durum.

Beşiktaş taraftarı baskı altına aldı adamı deli etti falan bunlar medyanın pohpohlaması.

Vertigo varmış adamda sanırım onun etkisi, bir şeyler bir şeyleri tetiklemiş yani bazen çok yorgun olduğunda ses duymaya dayanamazsın ya muhtemelen öyle bir durum.

Beşiktaş taraftarı baskı altına aldı adamı deli etti falan bunlar medyanın pohpohlaması.

Bu hastalığa sahipse büyük derbi veya bu tarz atmosferi yüksek maçlarda werner kardeşimizden pek bir şey beklememek lazım. tetikleyici atmosfer olmuş oyuncunun hastalığında sonuçta bjklilere yüz senelik malzeme vermiş oldu. ne yapsan anlatamazsın artık adamlara çoçuğun hastalığı olduğunu renktaş.

Bu hastalığa sahipse büyük derbi veya bu tarz atmosferi yüksek maçlarda werner kardeşimizden pek bir şey beklememek lazım. tetikleyici atmosfer olmuş oyuncunun hastalığında sonuçta bjklilere yüz senelik malzeme vermiş oldu. ne yapsan anlatamazsın artık adamlara çoçuğun hastalığı olduğunu renktaş.

Önemli değil sevinebilirler, onlara göre en iyi taraftar grubu da onlar zaten.

Yıllarca onları simgeleyen her türlü cefalarını çeken taraftar grupları geziye destek verdi diye kovuldu ve kimse bahsini açmadı yıllardır, bir kaç yıla yine kafalarını kuma gömerler.

Fenerliler bile biz en büyüğüz demiyorlar ki deseler bile anlarım hani yıllarca kafaya oynamış adamlar, bunlar her şekilde her anlamda her kategoride üçüncü ama en iyiyiz kafasına giriyorlar.

Gelecek sezon Avrupa'ya bildireceğimiz 25 kişilik oyuncu listesinde 4'ü kendi altyapımızdan olmak üzere 8 Türkiye altyapılı oyuncu yazmamız gerekiyor. Sözleşmesi devam eden oyuncuları listelediğimizde aşağıdaki tablo çıkıyor. 21 yaş altı oyuncuların listeye yazılmadığını hatırlatırım.

Sözleşmesi devam eden ve altyapımızdan yetişen oyuncular (en az dört tane olmalı): İsmail Çipe, Doğan Davas, Soner Gönül, Ahmet Gül

Sözleşmesi devam eden ve Türkiye altyapısından yetişen oyuncular (en az sekiz tane olmalı): Bir üstteki liste, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Emrah Başsan

Diğer oyuncular (en fazla 17 tane olmalı): Fernando Muslera, Maicon Roque, Martin Linnes, Mariano Filho, Tolga Ciğerci, Eren Derdiyok, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, Fernando Reges, Bafetimbi Gomis, Badou Ndiaye, Tarık Çamdal, Garry Rodrigues, Sofiane Feghouli, Endoğan Adili, Lionel Carole, Luis Cavanda

Sözleşmesi biten oyuncular: Cedric Carrasso, Eray İşcan, Iasmin Latovlevici, Jason Denayer, Koray Günter, Ryan Donk, Umut Gündoğan, Hakan Balta, Nigel De Jong, Yasin Öztekin, Volkan Pala, Doğuş İncedere

Buradan bakınca Türkiye altyapılı hatta mümkünse kendi altyapımızdan yetişmiş oyuncular almamız gerekiyor. Doğan, Soner ve Ahmet'in takımda düşünüldüğünü sanmıyorum.

[FONT=&quot]Galatasaray puan kaybedince Tudor asılır, F.Bahçe rekor puan kaybı yapar ama Aykut’a tek laf yok.

[/FONT]
DK65YZ0X0AAJysg.jpg
DK65YZ1WkAAS5p6.jpg
[FONT=&quot]

[/FONT]

simdi iki hafta mac yok mu

giphy.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt