Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk bulgulara göre en az ahmed sivri kadar kaliteli bir oyuncuya benziyor emrah bayraktar iyi topçular topluyor bana kalırsa ahmed sivri örneğine bakarsak bu çocuk da iyi olabilir fikrine kapılabiliriz.

evet öyle...ödül aldıgı bi videoyu izledim de 2 sene önceki halini....o halinde bile fiziği sağlam duruyor.şimdi daha da güçlenmiş olabilir.1.80 de boyu var.tekniği güzel diyolar.bakarsın bi anda çıkar alternatif olur ortasahaya.hiç belli olmaz.mevki önlibero görünüyor

Son düzenleme:
evet öyle...ödül aldıgı bi videoyu izledim de 2 sene önceki halini....o halinde bile fiziği sağlam duruyor.şimdi daha da güçlenmiş olabilir.1.80 de boyu var.tekniği güzel diyolar.bakarsın bi anda çıkar alternatif olur ortasahaya.hiç belli olmaz.mevki önlibero görünüyor
Dransfer nobetinin acilmasi icin gerekli fizibilite islemlerini tamamladim

DLUs2lnXUAAy6zC.jpg

2000 dogumlu yabancı çok kral yetenekler buldum,belki dünya kupasında da izleriz.foruma atarım bügun videoları.böyle en az 1-2 tane almalıyız.özellikle sizin için sol kanat,sağ kanat,forvet,ortasaha baktım.

Bu yeni yayın gelirleri ile birlikte bayağı bir yukarı çıkacak şampiyon olanın gelirleri + UCL piyasası zaten ucmuş gidiyor ekonomik olarak çok çok rahatlarız bu yılki şampiyonluk çok çok önemli ...

Birde bu Nef 'dir Garenta 'dır filan yakışmıyor umarım daha geliri yüksek sponsorluklarımız olur ...

Birde bu Nef 'dir Garenta 'dır filan yakışmıyor umarım daha geliri yüksek sponsorluklarımız olur ...

Garenta sezon sonu bitiyor. Nef'in de +1 opsiyonu var, istersek kullanmayiz.

Seneye hem gogus hem sirt buyuk bir sponsorluk anlasmasi yakisir aslinda.

Stadin isim sponsorlugu ise 2021'e kadar suruyor diye biliyorum. Nike'la yapilan forma anlasmasi ise ne zaman bitiyor bilmiyorum. Bence formada Nike > Adidas, zaten Nike bizi elit statude tutuyor su an.

Nef anlasmasi cok kötü. Hem TL aliyoruz hem de az para aliyoruz.

Welliton’ı 1.5 milyon euro'ya Al Sharjah’a satan Kayserispor'da başkan Erol Bedir, 80 euroluk EFT ücretini de Al Sharjah’a ödetti.
Kayserispor Başkanı Erol Bedir: Kayserispor'un tek kuruşunu kimseye yedirmem.Banka 80 € kesmiş. 80€'yu da alıp belgelerini verdik.

kral

Welliton’ı 1.5 milyon euro'ya Al Sharjah’a satan Kayserispor'da başkan Erol Bedir, 80 euroluk EFT ücretini de Al Sharjah’a ödetti.
Kayserispor Başkanı Erol Bedir: Kayserispor'un tek kuruşunu kimseye yedirmem.Banka 80 € kesmiş. 80€'yu da alıp belgelerini verdik.

kral

Kayserililer'e genelde ticarette elleri sıkı diyorlardı, ciddi örneği. İlginç bir olay.:asd22:

Ilk 5 ligdeki gol kralligi yarislari:

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premier League[/TD]
[TD]La Liga[/TD]
[TD]Serie A[/TD]
[TD]1. Bundesliga[/TD]
[TD]Ligue 1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Romelu Lukaku (7)[/TD]
[TD]Lionel Messi (11)[/TD]
[TD]Paulo Dybala (10)[/TD]
[TD]Pierre-Emerick Aubameyang (8)[/TD]
[TD]Falcao (12)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Sergio Agüero (6)[/TD]
[TD]Simone Zaza (6)[/TD]
[TD]Ciro Immobile (9)[/TD]
[TD]Robert Lewandowski (8)[/TD]
[TD]Edinson Cavani (8)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Alvaro Morata (6)[/TD]
[TD]Maximiliano Gomez (6)[/TD]
[TD]Dries Mertens (7)[/TD]
[TD]Timo Werner (5)[/TD]
[TD]Neymar (6)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Harry Kane (6)[/TD]
[TD]Cédric Bakambu (5)[/TD]
[TD]Edin Dzeko (7)[/TD]
[TD]Martin Harnik (5)[/TD]
[TD]Mariano Diaz (6)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Raheem Sterling (5)[/TD]
[TD]Antonio Sanabria (4)[/TD]
[TD]Mauro Icardi (6)[/TD]
[TD]Mark Uth (4)[/TD]
[TD]Mario Balotelli (5)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt