İyi gün taraftarlığı kulübe yönelik fedakarlıklarımızın karşılığını beklemekse, hiç çekinmeden söylüyorum iyi gün taraftarıyım ben. İyi futbol izlemek istiyorum, kaliteli futbolcular görmek istiyorum, altyapıdan oyuncu yetiştiğini ve bizi iyi temsil ettiğini görmek istiyorum. (Konuyu dallandıracağım biraz) Profesyonel yöneticiler istiyorum, başkanın kardeşini istemiyorum. Bunların aksi yapılırsa da sırtımı dönerim, aşağılama amaçlı "iyi gün taraftarı" denmesini saçma bulurum.
Bu işten ben para kazanmıyorum, ben prim yapmıyorum şampiyon olunca sosyal medyada bikaç paylaşım yapmak ve Fenerli/BJK'li arkadaşlarla dalga geçmek dışında. Parayı da primi de kulübün yöneticileri, oyuncuları, teknik heyeti vs yapıyor. O yüzden bi zahmet kafalarına estiği gibi değil de doğru şekilde yapsınlar işlerini. Ben mal mıyım "iyi gün taraftarı" demesinler diye yanlış yapıldığını bildiğim halde yanlış yapanları destekleyeyim, zar zor para ayırıp forma falan alayım tamamen iyi niyetle? (Sana mal demiyorum yanlış anlama).
İyi gün taraftarlığı bence şudur. Kulüp sıkıntıdadır, transfer vs yapamıyordur, hatta küme düşmüştür. Taraftarından destek bekliyordur. Ha işte destek vermeyen (veremeyen değil) iyi gün taraftarıdır. Ama son 2 sezon Galatasaray için fedakarlık yapmayı ciddi ciddi istemeyen (mesela ben) bana kalırsa "iyi gün taraftarı" değildir. Öyleyse de eyvallah, %100 iyi gün taraftarıyım. Çünkü bıktım artık potansiyeli bizim 50'de 1'imiz olan X takımın bizden 50 kat daha iyi futbol oynamasını izlemekten, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olduğunu görmekten. Biz niye yapamıyoruz abi? Dünya çapında belki 30 milyon civarı taraftarımız var. 112 yıllık tarihimiz var. Avrupa'nın belki de en iyi şehirlerinden biri merkezli bi kulübümüz var. Taaa kaç yıl öncesine dayanan bi kültürümüz var ya. Ben neden destekleyeyim gelip de bu potansiyelin içine göz göre göre sıçan adamı ve adamları?
Eyyorlamam şimdilik bu kadar.