Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimin genel kalitesi 10 uzerinden 7 diyorum suan. Gecen sezon en fazla 4 alirdi. Daha takim CL seviyesinde degil ama ligde bu kadro dogru duzgun is yapsin sampiyon olabilir.

Artik biraz da taraftara is dusuyor, cunku futbolcular arkalarinda en az 30.000-35.000 kisiyi gordumu daha motive ve hirsli oynarlar. Bos stadda Messi bile tam Messi olamaz. Ne dedigimi anlamisinizdir :)

bizim scoutlar kamil glik tarzı bize stoper bulmalı uzun boylu sert ve lider özellikle bizim bundan sonraki en önemli hamlemiz kesinlikle bu

kanatta arda turan gibi biri olsa eren derdiyok 25 golü bulurdu rahat.sinan gümüş ve bruma sürekli orta açmalı.

Ögrenecekler abisi, Amerika da futbol daha yeni yeni yayginlasti. Bir ön liberonun gol ve asiste göre degerlendirilmeyecegini ögrenecekler daha.

Isin üzücü tarafi ayni kafayi yasayan adamlar bizim ülkede de mevcut hala.

stoper transferlerinde bile bizimkiler gol istatistiği veriyorlar

kanatta arda turan gibi biri olsa eren derdiyok 25 golü bulurdu rahat.sinan gümüş ve bruma sürekli orta açmalı.
Sinan ve Bruma nin orta acmalari icin degisik bir formatta oynamak gerek + Sinan sola Bruma sag tarafa gecmeli.

Cunku Bruma sol tarafta oynamayi seviyor ve oradan dogal olarak ice kat etiyor sag ayakli oldugu icin. Aynisi da Sinan icin gecerli solak oldugu icin.

CrR2hmHXgAAsZrC.jpg

CrR2hgaXgAAdFI7.jpg

CrR2hiFXEAQvOZu.jpg

MLS değil de NBA den gelmiş gibi

Bu serdar niye bu kadar sakatlanmis ya. Adamin sakatlik gecmisine bakiyom en az 10 mac her sene kacirmis.

Umut Bulut: Artık gollerimi Kayserispor için atacağım.

U.Bulut: Allah’a çok şükür güzel bir transfer oldu ve Kayserispor'uma, memleketime geldim.Hedefleri olan bir camiaya geldim

chiriches
sakho
mvilla
classie

şunlardan ikisini alsak ne güzel olur.sakho ve mvilla devre arası zorlanmalı.mvilla hele kimseye bırakılmamalı.

175 cm ile smaç yarışması kazanmış Nate Robinson var. Gerçi arada 1 cm var dersen haklısın ama nba de kısa oyuncular ara sıra çıkıyor.

:):DD:D...Hayır o fotoğraflara bakan birinin aklına niye NBA gelir, anlayamadığım için öyle yazdım. Nate iyi sıçramış sözüm yok; kızmaca da yok haa!:)...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt