Ümit Çatar
Cezalı
- 8 Temmuz 2015
- 8.691
- 0
- 521
ya kardeşim kaça kere diyeceğiz kaynaksız paylaşım yasak diye?
bunun için adminlerden özür diledim.. Twitter'den almıştım bu yorumu.. bir daha olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim buradaSöylemesi ayıp amacanım fena kokoreç çekti isteyen varsa ısmarlayabilirim şuan ankara yıldız tarafındayım beklerim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bizim burada
bonzayi var abim beklerim partime.Bonzayyyyi kafam güzell dayiii
Aşıksa severim kaderimse çekerim naberrAfiyet olsun başkan bizimkisi bir aşk hikayesi kafa yapmaz kilo yapar![]()
Söylemesi ayıp amacanım fena kokoreç çekti isteyen varsa ısmarlayabilirim şuan ankara yıldız tarafındayım beklerim
Kacinci sayfada bu yorum
Hemen raporlayayim ceza alir belki
afiyet olsunAnkara yıldız tarafta oluyor renktaş ?
Çankaya tarafı gerçi çankaya da çok büyük ama atakuleye yakın diyim
bende mamak tarafındayım...
Heijan - Bonzai Bom - Bağcılar Part 4 - 214 New Track Online - YouTubeKokoreç yiyeceğiz yav bizi tinerci yaptınız vala..
Memnun oldum ümit açsan gel bugün iyi günümdeyimformayla gel kulağına da kırmızı gül tak tanırım ben seni
iyi geceler rtaşlarım ve sevgılı umıt catar
Ya sen kimsin? :asd22:
abi karabük beşiktaşi yener mi2015 türkiye kupası yarı finalisti sivasspor'un teknik direktörü sergen yalçın.
Sergen yarın uğraşıyorsun çalışıyorsun genç takımdaki oyuncularla ilgili her mevkide oynayan en iyi adamı belirleyip analiz hazırlıyorsun ve foruma konusunu açıyorsun tamam mı?abi karabük beşiktaşi yener mi