- 2 Temmuz 2011
- 137.576
- 58.623
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera sakatlanmış antremanda..
Sokacam milli takımlarına ya ne zaman oyuncu göndersek sakatlanıp geliyor çoğu
Carole'ün defansinda sorun yok, her bek gibi calim yiyebiliyor, hata yapabiliyor. Caner'in ona göre hic savunmasi yok ve kanatlarda da gereksiz idi. Bizim o pozisyonda daha kreatif alternatiflerimiz var: Bruma, Podolski, Sinan, Josue gibi.sol acık olarak dedim. caner zaten sol acıktı, sonradan bek oynatılmaya basladı.
yeni nesil beklerin cogunda defans yok. carole karabük macının son dakikalarında yakıyordu takımı. Gs seviyesindeki bir topcu öyle gecilmez dicem ama geciliyorlar iste. bu carole'yi kötü topcu yapmıyor ama net olarak sağlam gözüksede carole'ninde defansif sorunları var.
caner hem acık hem beke cok ii alternatif olurdu.
inter'de şükran icin bilerek mi oynamadı bilemicem ama bu karı milleti tehlikeli aga, istedikleri gibi oynatıyorlarD
Attirmasina gerek yok. Bizim orda Carole var. Caner dedigin herif orta acacak diye Carole gibi komple bir bek'i kesmek dogru olmaz. Kaldi ki Caner Erkin dediginiz oyuncu ne kadar iyi orta acsa da takim oyunu anlaminda sirf zarar, aldigi her topu güm düye ceza sahasina gönderiyor.
Defansi rezil oglu rezil, Inter'de gördük bunu, EURO da gördük..
Kaldi ki Carole gecen sezon forvetimiz olsaydi net 8-10 gol attirmisti, kacirdigimiz gollere bakin.
Ceza sınırı 61 milyonda kalmış , Levent'e göre. Buradan da diarra alınsaydı Nasıl bir şey yapacakları aklıma geldi. 65'i her türlü dayanıyordu, gerçi Salih giderdi o Zaman da
Sent from my iPhone using Tapatalk
son anda selçuku satarlardı bence. milli takım muhabbetlerinden dolayı gözden çıkarmış gibiler.
Carole'ün defansinda sorun yok, her bek gibi calim yiyebiliyor, hata yapabiliyor. Caner'in ona göre hic savunmasi yok ve kanatlarda da gereksiz idi. Bizim o pozisyonda daha kreatif alternatiflerimiz var: Bruma, Podolski, Sinan, Josue gibi.
Dedigim gibi sirf orta acsin diye almak yanlis olurdu. Ben Caner'in Gönül gibi abartildigini düsünüyorum senelerdir.
günler geçmiyor
içim rahat etmiyor
Roma bir günde kurulmadı diyerek kime ne mesaj veriyorsun Ünsal, yine neyin peşindesin ?
Yarına çıkacağının garantisi yok dolayısıyla koy g... Üne gitsin benim yaşam felsefemde bu. Ama çokta şe yapma yani seninkide fena değilkimseye mesaj yok abi, eskiden mancini karşıtlarına vardı ama hayattaki görüşlerimdendir. Sabırlı olmak lazım hayatta ki bir şeyler elde edebilesin.