Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorgunum biraz kank, bir şey yok

Riekerink hocamızdan çok ümitliyim lan. Senin Dursun arkasında sağlam durursa çok iyi şeyler yapacak.

Onu oraya getirip koyan Dursun başkan değil mi?Twitter hesabımız,daha önceki hiçbir hocayı bu kadar övmemişti (Terim dışında).Ben ne olursa olsun arkasında durulacağını düşünüyorum.Kulüpte de hiç Terim gelsin havası yok.

Serdar yine sakatmis . Bu adamin piyasasi varken acilen devre arasinda satilmasi lazim cok ciddiyim acilen satilmali

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onu oraya getirip koyan Dursun başkan değil mi?Twitter hesabımız,daha önceki hiçbir hocayı bu kadar övmemişti (Terim dışında).Ben ne olursa olsun arkasında durulacağını düşünüyorum.Kulüpte de hiç Terim gelsin havası yok.
Dursun baskasini bulamadigi icin Riekerinki getirdi, yani bilerek yapilmis birsey degil
Hocamiz sayesinde adam gibi kadro kurduk, yatsin kalksin kimseyi bulamadigina dua etsin...

haydaaaa,le bi oynayaydı göreydik
6c914cba629443d3b3af53c07d298c60.webp
dünki antremandan?

Dursun baskasini bulamadigi icin Riekerinki getirdi, yani bilerek yapilmis birsey degil
Hocamiz sayesinde adam gibi kadro kurduk, yatsin kalksin kimseyi bulamadigina dua etsin...

Medyada önceden anlaşıldığı haberleri dönüyordu,Fatih Terim'in EURO 2016 sonrasında bizle adı geçtiği günlerde bile.Belki sonradan resmiyete döküldü,bilemeyiz?

Renktaş sen kuşlara karşı camianın birlik olması gerektiğini savunan bir adamsın yorumlarından anladığım kadarıyla,bizim de kuşların yaptığı karalama kampanyalarına karşı birlik olmamız lazım,yönetimiyle takımıyla taraftarıyla.

Medyada önceden anlaşıldığı haberleri dönüyordu,Fatih Terim'in EURO 2016 sonrasında bizle adı geçtiği günlerde bile.Belki sonradan resmiyete döküldü,bilemeyiz?

Renktaş sen kuşlara karşı camianın birlik olması gerektiğini savunan bir adamsın yorumlarından anladığım kadarıyla,bizim de kuşların yaptığı karalama kampanyalarına karşı birlik olmamız lazım,yönetimiyle takımıyla taraftarıyla.
birlik olmaliyiz evet ama gercekleride kimse görmezden gelemez
bana sorarsaniz Dursun hala becereksizin teki, hem Yönetim demiyorum sirf Dursuna diyorum...
Yatsin kalksin istemeden verdigi karara ve Levent Nazifogluna dua etsin

Transfer döneminin falsoları,Serdar-Eren-Tolga üçlüsüne verilen fahiş bonservis ve yıllıklar.Nazifoğlu Serdar benim transferim diyerek çok büyük kumar oynadı,ateşe attı kendini.

Serdar ya komisyon ya da Terim transferi.

Riekerink'in boyle bir oyuncunun varlığından haberi bile yoktu bence.

Terim uzaktan bile zarar veriyor bize, vay arkadaş.

birlik olmaliyiz evet ama gercekleride kimse görmezden gelemez
bana sorarsaniz Dursun hala becereksizin teki, hem Yönetim demiyorum sirf Dursuna diyorum...
Yatsin kalksin istemeden verdigi karara ve Levent Nazifogluna dua etsin

Nazifoğlu'nu ve Yalman'ı da ben bu işlerden anlayamadım,gelin el atın diye getiren de Dursun ama. :D

Bu Serdar bzimle t*sak mı geçiyor acaba? Sakatsan cıkarsın lisansı pro ama ruhu amatör herifin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt