- 12 Haziran 2015
- 36.174
- 31.862
- 2.693
Jose Mainz da kadroya girememis gibi. Sakatligi yoksa tabi.
Güzel atmış ya helal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jose Mainz da kadroya girememis gibi. Sakatligi yoksa tabi.
Var. Sabri kafadan sakat.Serdar Aziz
Podolski
Sigthorsson
dışında sakat var mı?
Ben aslinda bizi okadar kötü bulmadim. 2011 den sonra takim yine tek top oynamaya basladi, ve zaman ilerledikce, bana göre daha saglam bir takim görecez. Hemde Podolski, ve Cavanda takima gelirse, hem deli Sabri den kurtulmus oluruz, hemde takim biraz daha dengeli olur.
Sabri malesef hic bi ise yaramayan, ve tek avantaji vur duymazlik, diyelim bir Linnes hemen dünyasi batmis gibi oluyor, Sabri ise Sabri. Ha iyi oynadi ha kötü, takmaz bi yerine. Ama futbol bilgisi malesef hala sifir, ortaya attigi toplar zaten kaleci icin güzel antreman havasi gibi bisey.
Bu arada Selcuk tam ölmüs, 3 yildir laf sayiyorum, ama artik bende üzülüyorum, adamin derdi zaten Futbol oynamak degil, sanki bütün sülalesi ölmüs gibi geziniyor. DeJong girince, takim daha fazla hizli tek pas yaparak bence iyi isler yapti, tabi daha baslangici ve iyi sonuc alamadik. Ben top bizde kalsin ve yüzde 80 ile oynayak hastasi degilim, cünkü geriye oynayip 10 saniye ayaginda topu tutarsan ne yarar ki ? O yüzden o hizli tek paslar hosuma gitti. Bruma baya cabaladi, ve bana göre Wesley de okadar kötü degildi, iyi paslar atti, olmadi. Hele ki Rakip 65 dakika ya kadar Wesleyi hersey de basti, vurdu etti, ve hakem ne faul caldi, ne kart gösterdi.
Ben umutluyum
Hep dedim bugunde diyorum, JOR zayif bir kisiligi var. Sen snejider ve selcuku kesemiyorsan, bu takimin hocasi degilsin!
Bu yil basimizi en agritacak iki isim sneijder ve selcuktur. ikiside artik yaslandi ve devirleri bitti!
sneijder gecen sezon kac gol ve assist yapti? sneijderde bitti kardesim, selcuk zaten 2 yildir bitik!
Artik tolga gibi ac hirsli forma icin canini verecek isimler gelsin
Hep dedim bugunde diyorum, JOR zayif bir kisiligi var. Sen snejider ve selcuku kesemiyorsan, bu takimin hocasi degilsin!
Bu yil basimizi en agritacak iki isim sneijder ve selcuktur. ikiside artik yaslandi ve devirleri bitti!
sneijder gecen sezon kac gol ve assist yapti? sneijderde bitti kardesim, selcuk zaten 2 yildir bitik!
Artik tolga gibi ac hirsli forma icin canini verecek isimler gelsin
Sneijder'i cok severim ama katilmamak elde degil. Riekerink Selcuk'u kesip Sneijder'i kesmezse bu performansiyla takim ici huzursuzluk tavan yapar
Ne Sneijder nede Selcuk formayi hakediyor suan. Ama yinede Sneijder bu , hemen kesilmez. Selcuk ise 3 yildir rezilleri oynuyor
Sneijder'in bence 1-2 mac daha kredisi var
Sent from my iPhone using Tapatalk
4-4-2 de tek amaç eren ve poldi ye kanatlardan top şişirip pozisyon bulmaya çalışmak olur. Ama Sinan o işi yapamaz bence. Daha çok açık alanlardan defans arkasına koşu yapıp gol bulmaya çalışıyor. Veya çalımla içeri kat etmeye çalışıyor. Bu adam baya yetenekli ama oyun zekası hiç yok. Kafasını kaldırıp bi bakmak aklına gelmiyor. Önceleri Bruma'da çok göze batıyordu bu ama ispanya da geliştirmiş baya kendini. Daha olgun oynuyor artık.![]()
kendi evimizde seyircimizin önünde böyle oynamamız lazım
Abi FM oynamıyoz gözünü seveyim 3-5-2 de arka 3 lü komple stoper olur. Ne kadar seviyorsunuz şu tür fantazi sistemleri. Eldeki stoperlerin hiçbiri 3-5-2 oynayamaz. Kaldı ki 3-5-2'yi öyle her önüne gelen takım oynayamaz. Beklerin o 50-60m gidiş dönüşleri yapabilecek kalitede olması lazım. Stoperlerinin pozisyon bilgisi çok iyi olması lazım. En azından bir tanesinin ayağı temiz olması lazım. Ched buna uyar ama yapacağı hatalar ile rezil oluruz. Hata kabul etmez 3-5-2. Onu da geçiyorum böyle 3-5-2 mi olur bildiğin pes oynar gibi kadro dizmişsin renktaş.Bizim defanstaki en büyük sıkıntımız bekler 1 beklerin arkasına atılan toplar 2 bekler çıkınca arkada bıraktığı alanlar hangi takıma nerde oynarsak olalım hep sıkıntı Carole defansı çok kuvvetli evet rakibi karşıladığı zaman çoğu zaman topu kapıyor ama ilerde yakalandığında çok büyük sıkıntı bir kaç maç 3-5-2 yi deneme taraftarıyım ben
Muslera
Semih-Chedjou-Carole
De Jong-Tolga
Sinan ------------------Bruma
Poldi-Eren
4-4-2 de tek amaç eren ve poldi ye kanatlardan top şişirip pozisyon bulmaya çalışmak olur. Ama Sinan o işi yapamaz bence. Daha çok açık alanlardan defans arkasına koşu yapıp gol bulmaya çalışıyor. Veya çalımla içeri kat etmeye çalışıyor. Bu adam baya yetenekli ama oyun zekası hiç yok. Kafasını kaldırıp bi bakmak aklına gelmiyor. Önceleri Bruma'da çok göze batıyordu bu ama ispanya da geliştirmiş baya kendini. Daha olgun oynuyor artık.
Ve şu da var oyunu biz sürekli sneıjder üzerinden oynamaya çalışıyoruz. 4-2-3-1 gibi yani. 4-4-2'ye de dönersek orta sahanın üretken olmaması çok daha fazla göze batar. İleri top taşımak ciddi sıkıntı olur. Sistemi değiştirmek yerine wesley yerine josue yi monte etmek daha mantıklı.
Dün bu çöp Kayseri'yi yenseydik fenerle puan farkı daha 3 maç sonunda en kötü 5 olacaktı. Aslında Sabri'yi çıkarıp 3'lü defans yapsaydık her türlü yenerdik. Çünkü Kayseri yenmeye değil puan kapmaya oynuyordu. İkinci yarı kaleye bile gelemedi adamlar. Bir risk alıp 3'lü defans oynamalıydık. Çünkü bu tip maçlarda ya herro ya merro diyeceksin. Yani ya 3 puan ya da 0 puan. 1 puan aldık ama risk alıp yenilseydik daha kazançlı sayardım. En azından bu tip durumlarda oyunumuzu test ederdik.
Sağ kanatta denedik biz bu adamı şu ana kadar hep verimli değil orda. Asıl mevkisinde oynatmadık hiç.Ah Josue'ye güvenebilsem renktaş iyi olur gerçekten Poldi iyileşene kadar
-----------Eren----------
Bruma------------Sinan
----------Josue---------
Tolga----------De Jong
oynasak iyi olur gerçekten ha Josue Bursa'da 10 numara olarak inanılmaz oynuyordu bizdede bulabilirse o formunu çok rahat keser şu Sneijder'i