Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osmanlıspor şampiyon olabilir gerçekten . Türkiye'de her Anadolu takımını rahatlıkla yene bilecek güçe sahipler. 4 büyüklerden alacakları maximum puanları hem hava katar hemde şampiyon yapabilir. Uefa Avrupa ligi var gerçi tabiki. Üç kulvarda tökezleyecekler belkide.

Hocalarını dinledim az önce AL'yi önemsemiyorum, benim için lig daha mühim dedi.

Bir düşündüm de şu an hangi takımda en fazla kazma var diye. Şüphesiz Fenerbahçe bence.

Ayı, Ismail, Hasan Ali, Ozan, Neustädter, Souza, Volkan Şen, Fernandao, Emenike, mevcut haliyle v.d.Wiel de dahil bence listeye.

Bizde ise kazma olarak gördüğüm adamlar: Sabri, Semih, Yasin ve kupa maçları dışında hiç bir şekilde kadroya giremeyecek Salih Dursun.

Volkan Şen ve Yasini kazmalıktan ziyade beyinsizlikten dolayı ilave ettim.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Neustader ne rezil bir adam yahu,iyi ki almadık bunu.

Neustader ne rezil bir adam yahu,iyi ki almadık bunu.
Dedim ben size burada bu adam Selçuk dan daha beter diye. Böyle vasıfsız kazma dümdüz bir adam işte.

Gladbach da oynarken millet seviniyordu bu herif gitti diye, düşün yani bir de o zamanlar Gladbach düşmemek için oynuyordu.

Schalke da oynamış olması iyi futbolcu olduğu anlamına gelmiyor. Iyi ki bize girmedi bu kazık. Riek hocam veto etti diyorlardı transfer yattığında.

Hocalarını dinledim az önce AL'yi önemsemiyorum, benim için lig daha mühim dedi.
Bu sene her maçlarını izleme fırsatını yakaladım ki uefa eleme maçlarında ilk dikkatimi çekmişti bu takım.
Savunmaları idare ediyor ama ileri hatları muhazam tempo yapa biliyor siyahi oyuncuları ile. Korkutucu takım kurmuşlar yani.
Türkiye'nin alışılmış çok üstünde bir Anadolu takımı.

Dedim ben size burada bu adam Selçuk dan daha beter diye. Böyle vasıfsız kazma dümdüz bir adam işte.

Gladbach da oynarken millet seviniyordu bu herif gitti diye, düşün yani bir de o zamanlar Gladbach düşmemek için oynuyordu.

Schalke da oynamış olması iyi futbolcu olduğu anlamına gelmiyor. Iyi ki bize girmedi bu kazık. Riek hocam veto etti diyorlardı transfer yattığında.

Direneceğiz Can,Riekerink hocamızı yemeye hazırlanan piranalara karşı.Yönetim,taraftar hep birlikte.

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
BERSUCAN - 11.09.2016 21:28[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Bizim nisanda Kazandığımız şampiyonluk rekorunu bejeke martta kırar. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:redface-13:

Us open final maçı efsane geçiyor vallahi.
Djokovic wawrinka

O degilde. bu ülke'nin zeminleri ne ayak arkadas?

Akhisar vasat
Kayseri vasat
Trabzon vasat

TFF ne yapiyor, görmüyormu vasat zemini?

O degilde. bu ülke'nin zeminleri ne ayak arkadas?

Akhisar vasat
Kayseri vasat
Trabzon vasat

TFF ne yapiyor, görmüyormu vasat zemini?
Dalga mi geciyon kardesim akhisar ne zaman guzel oldu ki. Adamlar kaya uzerine cimen cikarirken bizim ulkedeki isguzarlar mac oncesi yesile boyayalimda guzel gorunsun derdinde.
Denetleme mekanizmasi hicbir alansa calismiyor orasa mi calissin. Ama is finallerde siritip foro çekinmeye geldi mi 10 dakika icin 100 bin liralik masrafi yaparlar.

Federasyon baskani ekmek beyinli tupcu olan yerden ne beklenir

ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้

bu sene olay tamamen taraftarda bitiyor özellikle stadtaki taraftar hocaya takıma tam destek olunursa başarı gelebilir bence

ama stadtaki taraftar cok tehlikeli özellikle satılıklar malum terimin baş yalamaları hepsi
Taraftarla pek alakası yok.

Takımın Güçlü,atletik ve hizliysa ligde ger türlü iş yaparsın.

Bizim oyuncuların hemen hemen hepsi uflesen yere düşen,ağır ve beceriksiz.

HELAK OL BECERİKSİZ HERİF!

Bu tinerciler çok havalanmış, Galatasaray olarak çakma işlemini gerçekleştirmemiz lazım.

Bayraminiz mubarek olsun beyler

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tincerilere takilmayin
gecen sene sampiyon olduktan sonra tineri fazla kacirmis olabilirler
2 haftaya cakariz kendine gelirler...

Jack Wilshere - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
Kesinlikle Selçuk&Sneijder'den bu sene kurtulmamız lazım 10 numara için Wilshere =15 bonservis+3m maaş=18m
Selçuk 5m bonservis gelse 3 de maaşı var 8m-Sneijder 7.5 bonservis gelse+3.750 maaş+0,500 bin babasına 11,75 = 19.75m

--------Wilshere-----
Tolga---------------
------------De Jong
Sonra transferler için klüp bir -5m e inebilse Cl'den de havadan 25m gibi bir para geliyor o paraya bir forvet bir sağ kanat bir stoper lazım

18305.jpg

Emery Ben Arfa yi kadroya almamis Arsenal e karsi. Ligde de kötüydü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt