- 20 Haziran 2011
- 60.838
- 69.161
- 4.758
Gulunc 1 teklif ,10 dk da aliyom o kadar layki1 hafta trollük yapmazsan 30 like vereceğim sana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gulunc 1 teklif ,10 dk da aliyom o kadar layki1 hafta trollük yapmazsan 30 like vereceğim sana.
Gulunc 1 teklif ,10 dk da aliyom o kadar layki
Timeline ın %80 i emekli futbolcumuza ait olduğuna göre medya algı operasyonunda başarılı olmuş demektir.
Timeline ın %80 i emekli futbolcumuza ait olduğuna göre medya algı operasyonunda başarılı olmuş demektir.
Hiç bırakmayan var , gerçi ceza aldığı günleri saymadım. .Bir keresinde trollüğü bırakmıştım... Hayatımın en kötü 5 dakikasıydı.
- Serkan Şakrak
Sarper uzay bilimleriyle ilgilenirmisin? forumda bu konuda uzman bir renkdaşımız var seni bilgilendirebilir. Hep futbol hep futbol nereye kadar yaw..
5 dakika ciddi olun desem, Kaç dakikam kaldı diye soracak adamlar var..Bir keresinde trollüğü bırakmıştım... Hayatımın en kötü 5 dakikasıydı.
- Serkan Şakrak
Bir keresinde trollüğü bırakmıştım... Hayatımın en kötü 5 dakikasıydı.
- Serkan Şakrak
Astro ile başlayan şeylerle uzaktan yakımdan alakam yoktur.Astronomi,astroloji,astrofizik uzar da gider.
Tarih,siyaset,yakın siyasi tarih,felsefe,matematik,sosyoloji,psikoloji gibi alanlara ilgim var.
Forumda seni en çok güldüren mizahşör kim?Aydın kaliteli yapıyor trollüğü hiç değilse,bu Şakrak'ın ki hep aynı laflar,Fenerimiz Bjkmiz,bilmem x x x desem katılır mısın,beis görmüyorum falan.Güldürmüyor da adamı.
Forumda seni en çok güldüren mizahşör kim?
Hayrettin Cund, Osman SEDEN , Arif Ulu?
Forumda seni en çok güldüren mizahşör kim?
Hayrettin Cund, Osman SEDEN , Arif Ulu?
Teşekkür Ederiz.swf - YouTubeAydın kaliteli yapıyor trollüğü hiç değilse,bu Şakrak'ın ki hep aynı laflar,Fenerimiz Bjkmiz,bilmem x x x desem katılır mısın,beis görmüyorum falan.Güldürmüyor da adamı.