Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kıyamam neye alındın canısı.Benim marketin Ananası meşhurdur.Ananas harici ürünle ilgilenmiyorum.Özellikle senin gibi kişiler ananas alıyor.

Sana gereken cevabı geçen verdim sightorsson küfür serbest konusunda. Ama maalesef yoktun herhalde migros dan arkadaşlarınla arkada taso oynuyordunuz.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

1500965_Galatasaray_SK.jpg

Oynarda yumusak olmaz mi orta sahamiz reis?

Ayrica Tolga'yi kesmeyelim ;)

Büyük ihtimalle

NDJ-Tolga/Selçuk
Wes

olacak ama bu şekilde de orta saha hala ağır kalıyor. Tolga/Selçuk yerine daha hareketli adamlar lazımdı. Diarra gelse Tolga/Selçuk ile yan yana oynarlardı ama NDJ baya ağır ve ofansif katkısı kısıtlı bi herif.

Sana gereken cevabı geçen verdim sightorsson küfür serbest konusunda. Ama maalesef yoktun herhalde migros dan arkadaşlarınla arkada taso oynuyordunuz.

Maalesef bilemedin.Sen burada takılırken senin arkandan kızlarla yiyip içiyordum.Sigthorsson gitsin dedim arkandan kızlara.

Emma, Scarlet, M.jovovich A.Ocean, iyidir.

Her gelmem de kız konusu açılıyor yapmayın etmeyin arkadaşlar

Büyük ihtimalle

NDJ-Tolga/Selçuk
Wes

olacak ama bu şekilde de orta saha hala ağır kalıyor. Tolga/Selçuk yerine daha hareketli adamlar lazımdı. Diarra gelse Tolga/Selçuk ile yan yana oynarlardı ama NDJ baya ağır ve ofansif katkısı kısıtlı bi herif.

Keske Sneijder biraz daha hizli ve calimci bir oyuncu olsaydi. Solda oynamayi seviyor zaten direk sol tarafa atip soyle yapardik ;

----------EREN--------------
SNJ10-------------BRUMA
----TOLGA-----JOSUE----
-------------NDJ-------------

Bizim kadroda zor aga... Soyle yapsan icine sinmiyor , boyle yapsan sinmiyor :confused:

Rotasyonu boşver Alp

Hollywood da nezaman göreceğiz seni?

Kanka daha yeni kayıt oldum ajansa Ağustos başında. Katıldığım çekimler Asla Vazgeçmem,Arkadaşlar İyidir,Yüksek Sosyete,Küçük Ortak,Aşk Laftan Anlamaz,Gülümse Yeter,El değmemiş Aşk,Babam ve Ailesi,Aşk Yeniden,Hayat Şarkısı ve Çakalarla Dans 4. Zaman geçtikçe şöhret basamaklarını hızla geçicem inşallah reis :) Menajer ve sponsor işini Gsc ailesinden çıkarırsak Hollywood yakın kardeşim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt