Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
process

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Senin kıçın da lavezzi gibi kuru mu?

Yaw genel sohbete alalim erkek resmi paylasan renktaslar :D

Temiz kalpli uyelerimiz futbol konusamiyor sizin yuzunuzden

herkes 4-2-3-1'li kadrolar paylasiyor ama gecen macta 4-3-3(4-1-4-1) oynadik buyuk bir bolum

De Jong ile zaten ikili orta saha olmaz.

3-5-2 akaaar diyor du biri dün kimdi o

İfşa Listem belli olmuştur.

-Leo Güney
-Sinan Bilgin
-Adem Çakar

Hazırlıklı olsunlar nokta.

Leo belli de yerine Engin Şişman denen şahısı ifşa listeme attım.

Selçuk à yıllık 5 milyon Euro luk teklif mi gelmiş?

herkes 4-2-3-1'li kadrolar paylasiyor ama gecen macta 4-3-3(4-1-4-1) oynadik buyuk bir bolum

De Jong ile zaten ikili orta saha olmaz.
Tolga'dan da 433 orta sahası olmaz.

433 ile 4231 aynı şey sayılır zaten, oyuncunun oyun tarzına göre farklılık gösterir. Formasyonları kafanızda sınırlandırmayın, Pep de 433 oynuyor Aykut Kocaman da (FBde, Konya'yı bilemem) mesela...

Tolga'dan da 433 orta sahası olmaz.

433 ile 4231 aynı şey sayılır zaten, oyuncunun oyun tarzına göre farklılık gösterir. Formasyonları kafanızda sınırlandırmayın, Pep de 433 oynuyor Aykut Kocaman da (FBde, Konya'yı bilemem) mesela...

4-3-3 derken 4-1-2-3 demek istedim

Valla bilemiyorum artik. Yinede en uygun 4-2-3-1 ama De Jong ikili orta sahada nasil oynar bilemem. Daha cok deep lying midfielder oynayan bir oyuncu. Topal gibi iste

4-3-3 derken 4-1-2-3 demek istedim

Valla bilemiyorum artik. Yinede en uygun 4-2-3-1 ama De Jong ikili orta sahada nasil oynar bilemem. Daha cok deep lying midfielder oynayan bir oyuncu. Topal gibi iste
Ya sanki kanun varmış gibi neden kısıtlandırıyorsun ki? :red: De Jong'la Selçuk/Tolga yan yana oynayacak işte, De Jong defansif, partneri iki yönlü, Sneijder ofansif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt