Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tribun Dergi Onaylanmış hesap ‏@tribundergi

Caner Erkin, BJKTV'de konuşurken ekranda FB formalı fotosu fotoşoplanmış şekilde kullanıldı. (Hürriyet)
CrOP4ZfWEAATQ-n.jpg
CrOP45UWEAExZPb.jpg

ulan bjk

Pep Guardiola
Jürgen Klopp
Lassana Diarra

Allah belanizi versin

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bursa'nın kadroya bak. Allah sabır versin Bursalılara.

CrOXKzNWIAADWO2.jpg
Gercekten futboldan sogutur boyle kadro. Biz ve fener bunlara bir ton para bayildik. O kadar para ile bunu mu becermisler sadece yoksa Hamza yine kaliteli futbolculari veto mu etmis...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Emre Arslan

Gece gece yarildim

Bursaspor'lularin Bursaspor'un TFF'ye bildirdigi kadroya karsi tepkisi

b25f113f952dc4f7e6e85dd5b59828a2.jpg

feabaa1486ce69d4cd1482e235e64d46.jpg

4bba3ee59e7af5990d785373a6d284d0.jpg
c360a40914afe3c0dcef5d03be5d1b66.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dursunu pek sevmem bilirsiniz,ama hamzayı kovması muhteşem bir hareket olmuş be....Adamsın turşu....

EDİT : Bu arada hamzayı ALLAH bildiği gibi yapsın,1 senemizi çaldı rezil rüsfa olduk bunun yüzünden pislik pislikoğlu :) Bunun üzerine RİEKİNG hocam çok iyi geldi bu durum'da eşşekden indik hollanda atına bindik :)

Son düzenleme:
Günaydın renktaşlar

4 milyon bonservis ile gönderdiği ve aldığı oyuncular arasında maaş fazlalığı yaratmadan kadro kalitesini belirgin bir şekilde arttıran yönetimi ve teknik heyeti kutluyorum

Bundan sonra umarım Akhisar maçının üzerine koyarak ilerleriz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

11934658_518666611633445_568232916_n.jpg

büyük adamsın vesselam:ka19:

bu taraftar için artık direk kaptan sayılırsın:gsbayrak:

Günaydın renktaşlar

4 milyon bonservis ile gönderdiği ve aldığı oyuncular arasında maaş fazlalığı yaratmadan kadro kalitesini belirgin bir şekilde arttıran yönetimi ve teknik heyeti kutluyorum

Bundan sonra umarım Akhisar maçının üzerine koyarak ilerleriz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
gerçekten beklemediğim ölçüde bir iyileştirme yaptılar.
büyük ihtimalle tek sebebi RieKİNG:hat:

Geçen yıl Rize maçında maç izlemeyi bırakmıştım o gün o sezonun çöp olacağı belli olmuştu çünkü.

O takımı izleme hevesi Akhisar maçının ilk yarısında geri geldi müthiş oynadık çünkü umarım kanser etmezler bu sezon gerçi çok güvenemiyorum hala.

Tam bendede oyle olmustu, simdi bidaki maci beklerken tekrar o heves azalmaya basliyor ister istemez. Ben de henuz takima guvenemiyorum biraz zaman da tanimak lazim elbet, soyle 2 ay veriyorum en fazla. Ozamana kadar takimin ne halt edecegi belli olur artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt