Şu kadro bizi şampiyon yapacak inanıyorum geçen seneki sıkıntılarımız çoğu çözüldü
1)Forvet kesinlikle Eren derdimize derman olacak takıma alışırsa benim bu yılki gol kralı adayım eren
2)Önlibero bizim öyle defans beceresi alan kapatan filan bir önliberoya değil De Jong gibi bir psikopat kasap'a ihtiyacımız vardı böyle rakibi sahada dövecek korkutacak vurmaktan hamle yapmaktan korkmayacak birisi
3)Sert bir stoperimiz oldu Serdar inşallah formunu yukarı çeker ve takımın değişmezi olursa çok rahatlatır bizim defansı
4)Hızlı oyuncumuz yoktu kanı gibiydi takım şimdi Bruma&Carole&Sinan&Yasin&Cavanda gerçekten hızlı topçular hız konusunda sıkıntı çekmeyiz ligin en iyisi olabilirz hatta
5)Kadro alternatifsiz olduğu için adam ne olsa 11 im modundaydı herkes kimse çalışmıyordu şimdi herkesin iyi bir yedeği var oynamayanın elinden alınır forma buna Selçuk Sneijder Podolski'de dahil hatta
6)Dinamik değildi ortasahamız kırılgandı Tolga&De Jong dinamik sert oyunu yavaşlatmayan bir ortasahamız oldu
7)Orta saha sağlam olduğu için artık Sneijder gerilere gelip kaybolmaz gerçek 10 numara gibi oynarsa farkını koyar ortaya
8)Kanatlar geçen sene Denizle kanatlarda Yasin&Sabri'yi oynattı allahsız şimdi Bruma&Sinani&Yasin&Poldi&Josue var elimizde
9)Sonradan oyuna girip oyunu değiştirecek bir tane adam yoktu klübede şimdi Josue&Sinan&Sig?órsson oyuna girince fark yaratır
10)En büyük derdimiz olan Selçuk artık yedek klübesine çekilecek inanıyorum ben buna Tolga ondan çok daha iyi
11)Takım çok yaşlıydı yavaş yavaş genç oyuncular yerleşip Chedjou&Sneijder&Poldi&Muslera&De Jong gibi tecrübeli adamlarla iyi bir karma yapıldı
12)Bana göre en önemlisi takımdan Umut&Donk&Olcan&Tarık&Dzemailı gibi gereksiz adamlar gönderildi
13)Bruma&Muslera&Eren&Tolga&Carole gibi kritik oyuncularımız çok formda Sneijder için ayrı bir parantez açıyorum form geçici klass kalıcıdır oda şu lige ayak basmış en klass topçudan birisi( Hagi,Lincoln

)