Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Newcastle Wijnaldum Townsend ve Sissoko transferler ile yaklaşık 75m avro kazandı. İyi para.

Hamzaoğlu'nun kadroda düşünmediği Traore'nin lisansının çıkarılmayacağı ve ligin devre arasına kadar çalışmalarını tek başına Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde sürdürmesinin düşünüldüğü öğrenildi.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Irkçı hamza kim bilir ne sebepten almadı

Yine bir yabancı Hamza denen Itoğlu itin ırkçılığına yenik düştü.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Takımımızda; en çok kazanan yabancı oyuncu 4.5 milyon € ile Sneijder olurken, en az kazanan yabancı oyuncu 700 bin € ile Carole.

Hamza'nın tek numarası,yerlileri motive edip,pohpohlayıp maksimum verimi almaya çalışmak.Prandelli'den sonra onun gelmesi o yüzden bizi şampiyon yaptı.Taktik/teknik anlamda rezil bir hoca yoksa.

Bu Hamza nin nasil bir sorunu var merak ediyorum. Iyiki kurtulduktan sundan.

netherlands-midfielder-nigel-de-jong-touches-brazils-midfielder-melo-picture-id102745527

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Arteta: ''Jason, Galatasaray'a gitmek için saatlerce ısrar etti, ama Türkiye onun için iyi bir seçenek değildi.''
Mikel Arteta: ''Denayer'in geçen sezondan bir farkı olmadığını aksine gerilediğini gözlemlediğimizde Galatasaray'a yollamama kararı aldık.''

Arteta: ''Jason, Galatasaray'a gitmek için saatlerce ısrar etti, ama Türkiye onun için iyi bir seçenek değildi.''
Mikel Arteta: ''Denayer'in geçen sezondan bir farkı olmadığını aksine gerilediğini gözlemlediğimizde Galatasaray'a yollamama kararı aldık.''

Bunu nerde demis Arteta? Ingilizce linki varmi?

Bunu nerde demis Arteta? Ingilizce linki varmi?

@ArmaninPesinde_

Bu sayfa paylaşmış bi bilgim yok bakmak lazım ingiliz kaynaklara.

Super Lig - Transferler 16/17 | Transfermarkt

FFP takımlara yaramış. Ben ilk defa transfer döneminde Süper Lig'in zarar etmediğini görüyorum. Hem harcanan paralar düşük hem de satılanlar alınanlardan daha az ücret tutmuş. Tabi para içerde dolaşmış büyük oranda ama yine de fena değil geçen yıllara göre.

Antep'in son günde yaptığı transferler dikkat çekici. Alanya'da güçlenmiş görünüyor. Akhisar, Adana, Kayseri ve Bursa bu süreci en başarısız geçiren ekipler gibi. Ve bence düşme adayları arasında bu 4 takım başı çekiyor. Biz transferde en başarılı takımlar olarak dikkat çekiyoruz. Osmanlı ve Gençlerbirliği iyi takımlar gibi görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt