Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
65 milyon euro maaş bütçesi bulunan Galatasaray, bu sezon için oyunculara 63 milyon 300 bin euro ödemeyi taahhüt etti. Sınır aşılmadı.

Aralik gibi toplanti olur sanirim olmadi ara transfer sonunda. Uc asagi 5 yukari cezadan yirttik. Soyle butun oyunculardan da %10 indirim alabilseydik daha bir tatli olurdu.

Bu kadro lig şampiyonluğu için yeterli bence. Devre arası bir stoper kiralansın 1.5 yıllığına mesela Mamadou Sakho gerçekten bizim defansı çok rahatlatır

Seneye Cl'ye gidersek havadan 30-35 milyon avro gibi bir para gelecek hiç puan dahi alamasan bu paraya 1 forvet ama en azından Doumbia&Bony en kötü Mitroglou ayarında böyle net bir golcü lazım birde sağ kanat lazım Poldi 32 yaşında olacak milli takımı bıraktı Amerika&Brezilya&Çin liglerinden birine iyi paraya okutursak Cambpell veya Juan Iturbe den birisi ile seneyede hem lig hem Cl'de çok başarılı oluruz

Personel giderleri,sabit ucretler,Mac basi ucreti ve vergi yükü ile 67 milyon euro yani 2 milyon asiyoruz

Mac basi 10 milyon euro hesapladim ama puan sistemi ile oldugu icin azalabilir belki

komisyon olarak 1 milyon € vereceğiz menajere alırlar :D üzerine bonservis bile alırız 3-4 milyon € :asd22::asd22::asd22:

yıllarca menajerler bize çaktılar böyle. biraz da biz çakalım.

Yete ki defolup gitsin de bonservis bile kazanmasak raziyim ben. Aynisini Burak icin de düsünüyordum.

Ama bence Cinliler en gec 1-2 seneye anlar böyle fahis fiyata oyuncu almanin onlara hic bir getirisinin olmadigini, iste o zaman da oyuncu falan itelenmez oraya.

Gelecek transfer dönemi şu oyunculardan kurtulmak lazım.

Hamit
Donk
Tarık
Chedjou
Sabri
Salih

Selçuk ve Poldi de Çin veya başka bir yerden iyi teklif gelirse satılması lazım. Poldi iyi ama kanata Blasczykowski tarz oyuncu tercih ediyorum.

Ayrıca kariyerli biri olduğu için iyi para kazanabiliriz. Selcuk'u da Burakin yanına gondermek lazım.

Sneijder geçen sezon gibi oynarsa o da satılması lazım.

Selcuk-Poldi-Sneijderi gönderdikten sonra en az 9-10m avro maaş yükten kurtulmuş olacağız.

O boşluğu Mvila, Clasie, Chiriches ve kanat oyuncu ile doldurabiliriz.

Ek olarak Orkan Çınar, Mami Demir ve Akpa Akpro gibi yetenekler alınmalı.

Gelecek transfer dönemi şu oyunculardan kurtulmak lazım.

Hamit
Donk
Tarık
Chedjou
Sabri
Salih

Selçuk ve Poldi de Çin veya başka bir yerden iyi teklif gelirse satılması lazım. Poldi iyi ama kanata Blasczykowski tarz oyuncu tercih ediyorum.

Ayrıca kariyerli biri olduğu için iyi para kazanabiliriz. Selcuk'u da Burakin yanına gondermek lazım.

Sneijder geçen sezon gibi oynarsa o da satılması lazım.

Selcuk-Poldi-Sneijderi gönderdikten sonra en az 9-10m avro maaş yükten kurtulmuş olacağız.

O boşluğu Mvila, Clasie, Chiriches ve kanat oyuncu ile doldurabiliriz.

Ek olarak Orkan Çınar, Mami Demir ve Akpa Akpro gibi yetenekler alınmalı.

Diger yazdiklarina birsey demeyecegim de Muhammet Demir den ancak Hamit den spor salonunda bosalan yeri dolduracak adam olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt