Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su milli takimlara bakiyorumda San Marino duzeyindeki takimlar harici biz en kotusuyuz

Teknik yok , taktik yok , futbol zekasi yok ama fizik hic yok

Hadi teknik taktik olmazda fizik olarak bu kadar kotu olmamizin bahanesi olamaz

Tembellikten baska birsey degil maalesef

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu Italyan oyunculari yetti bitti cok teknik ve taktik zekasi ust duzeyde oluyor

Alt yapilari iyi demek istiyorum
ama Seria A surunuyor

Hem canlı olacak oyun içinde hem de skorer. Podolski statik kalıyor onu demeye çalıştım. Ama cümle eksik olmuş

Bak buna ben de katilirim. Hareketlilik konusunda evet öyle ama bir de bu sezon eli ayagi daha düzgün bir takimda da görmek lazim bence Poldi öyle hemen kenara atilacak biri degil.

Poldi skorer de takım oyunda fazla katkısı yok. Şahsen gelecek yaz Çin'den iyi teklif gelirse satmak lazım. Çinliler kariyerli oyunculara baya para veriyorlar

Alpay'a da dedim bir de bu sezon takim biraz daha derli topluyken görmek lazim Poldi'yi. Poldi bence her türlü elden cikarabilecek bir adam yani piyasasi var ama biz futbolcu satma özürlüsü bir kulüp oldugumuz icin zor olabilir.

Hareketlilik konusunda ben de katiliyorum gecen sezon duragan oynadi ama dedigim gibi bir de bu sezon görelim takim biraz daha futbol takimina benzemeye baslayinca. Adam yoktan pozisyon var ediyor bu cok isimize yarayacaktir bu sene kilidi acmak adina sikisan maclarda.

O degilde su milli takimdan asiri derece soguyan tek benmiyim?

Benim icin sadece Galatasaray'imizi izlememizi geciktiren sacma sapan bir organizasyon

Son düzenleme:
Milli takım arasını seven yoktur Dünyada

Futbo sevmeyenler sever gerçi.

Hollanda'da ağır rezil olmuş.

Onca kanat oyuncu varken Promes ve Berghuisi oynatmak güzel kafa.

Skibbe reisi tebrik ediyorum

CrSXWtxWgAA2V4c.jpg
Salih kalmış takımda.

Allah'ım bu 7 numaranın laneti değildir neden hep kabız oyunculara veriyoruz bu numarayı..

Ben bahsedildi mi bilmiyorum ama 4.5 milyon euroluk Serdari oynatmazken FT nin alip milli macta oynatmasi enteresan geldi.

Sanirim serdar Alp yalman gelmeden alinan biri. Riekerinkte begenmiyor ki hic oynatmadi. Bakalim yakinda gorucez 4.5 milyonluk stoperimizi.

Transfer sezonu olmadan olmuyo yha :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt