Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç mi photoshop cu yok forumda lâ

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Ugur Iz herseyi bilir hersey den anlar, bence ona bir sorman lazim :D

@Ugur Iz kart yaptiracam kartta Expert Devis yazılmalı altında benim adresim bilgilerim Vs.. Şöyle Sexy bişey olmalı yapabilirmisin sen böyle şeyler? Ben iphone da biraz uğraştım da aşağıdaki gibi bir şey çıktı ama basit. Bana daha ağır bişey gerek

cde07d95e130710c205b97e1077176c8.png

Son düzenleme:
@Ugur Iz kart yaptiracam kartta Expert Devis yazılmalı altında benim adresim bilgilerim Vs.. Şöyle Sexy bişey olmalı yapabilirmisin sen böyle şeyler? Ben iphone da biraz uğraştım da aşağıdaki gibi bir şey çıktı ama basit. Bana daha ağır bişey gerek

Hakan Sarı yardımcı olabilir.

Keske hazirlik macini izleyebilseydik. Demek RieKing yeni birseyler deniyor ve rakip analizcilerin ogrenmesini istemiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Transfer döneminde yazan üyeler yine kayboldu

Her sezon ayni halti yiyorlar bidaha ki transfer döneminde kendilerine ceza talep ediyorum

Vay Alpay vay

Van Der Weil'in sevgilisine asilmasindan anlamaliydik

Hic bir zaman GS'li yengelere asilmamisti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hacı 7. 8. ve 9. sıraya sence büyükleri yazmam normal mi? :D

Hadi biz 9. olduk, üçü birden nasıl olsun öyle bir şey.

tolgay keşke bizde olsaydı,selçuğu görünce kusasım geliyo.

Anne ve babasının dışında eşini de alarak 25 Ağustos'ta Regnum Otel'e yerleşen Burak, hem ailesi ile birlikte tatil yapmayı, hem de buradan milli takımın kampına katılmayı planlarken, evdeki hesap çarşıya uymadı..

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in açıkladığı aday kadroda kendini göremeyen yıldız oyuncu büyük bir şok yaşadı..

....

Moderatör tarafında düzenlendi:
....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gs tv maclari neden yayinlamiyo. Yeni transferlere baksaydik biraz

Bence bununla ilgili bir konu ac. Sektor nedir neler istiyorsun boyle basliklarda kaybolur gider. Birde envato ya bak derim guzel temalar oluyor

Millet yine baslamis Besiktasi öve öve bitirememeye.

5.hafta da bunlara bi caktik mi felekleri sasar tinercilerin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt