Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
soriano-reuters_2993694b.jpg

Yeni düsmanimiz: Ferran Soriano

Demek ki yavsak olan Pep degil Soriano.

Denayeri sene sonunda satın alalım bari çok abartılan ücret istenilmezse. Sunderland da patlarsa olumlu anlamda geçmiş olsun diyelim.

Balta sol bekte RIP olali kac sene oldu ama Sinan Engin hala cikmis Carole yerine Balta da oynayabilir diyor.

Balta sol bekte RIP olali kac sene oldu ama Sinan Engin hala cikmis Carole yerine Balta da oynayabilir diyor.

Ya Yasin bruma'dan iyi, Selçuk- Tolga orta sahası, Hakan bek diyen adamın ve de bjkli amigo olduğunu bile bile ciddiye almak ilginç

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya Yasin bruma'dan iyi, Selçuk- Tolga orta sahası, Hakan bek diyen adamın ve de bjkli amigo olduğunu bile bile ciddiye almak ilginç

Bunlari ciddiye alan yok zaten. Millet eglenmek icin izliyor.

Bunlari ciddiye alan yok zaten. Millet eglenmek icin izliyor.

Ertem cinsine soruyor, bruma mı Yasin mi; o da Yasin diyor ama bunlara kalsa dünyanın en iyi oyuncu Olcay, taslica vs. Kusasım geldi şu bjkli kargalar bir haftadır övülüyor hem burada hem Tvde .

Ertem cinsine soruyor, bruma mı Yasin mi; o da Yasin diyor ama bunlara kalsa dünyanın en iyi oyuncu Olcay, taslica vs. Kusasım geldi şu bjkli kargalar bir haftadır övülüyor hem burada hem Tvde .

5.hafta da sunlara bi koysak cok zevkli olacak.

Hem Senol Günes'in aglamasini, hem bunlarin aglamasini hem Fenerlilerin aglamasini falan görmek cok zevkli olur.

Carole'u begenmeyen adam adam degildir, bu kadar net.

5.hafta da sunlara bi koysak cok zevkli olacak.

Hem Senol Günes'in aglamasini, hem bunlarin aglamasini hem Fenerlilerin aglamasini falan görmek cok zevkli olur.

Ya kargalar zaten ülkede bir avuç kadar , bu kadar gündemde olmasının nedeni fbliler ve de gizli karga hayranları . Hadi fbliler bizden nefret ettikleri için bir nebze kendilerini avutuyor bunları överek de bizimkilere ne oluyor . Bugün bu taslica'yı izledim , Arkadaş tamam kötü oyuncu değil de normal biri ; öyle bir anlatılıyor ki neymiş adam geçiyormuş, Sabri de adam geçiyor ki bu adamın bu maçta geçtiğinden daha çok geçer. Bir de benfica bjkyi küçük klüp gördüğü için taslica denen adamı bunlara kiralıyor ama benim medyam benficayı küçük görüyor. Burada de jong için saçma sapan konuşan hem gizli hem açık trolle r de Atiba diye ölüyor. Ya Atiba psv'de adam yerine konmayıp sağ beke bile koyuldu . Neyse bjk şampi, nazifoğlu kötü, jong kötü. İzlemeyin arkadaş o Zaman

Caner karakteri bozuk herif ama isterdim bizim takımda.

Carole iyi ama benim tarzım bek tam Caner.

Hucümcu, iyi orta kesen canlı bekler daha iş yapıyor bizim ligde.

Reis bugunde acayip bomba yorumlarin var :D

Caner , Carole'un ceyregi etmez bek olarak. Eger bek'in isi sadece orta acmaksa evet Caner cok iyi oyuncu. Bu arada Carole'de cok iyi orta acar ama Caner'in belki bir tik alti ama geri kalan ozelliklerde Carole net daha iyi. Birazda bizim sistemle alakali. Yillardan beri bekleri hucumsal olarak kullanan bir takim olmadik.

Sözlüğe filan baktım, maç oynanırken bizim forumdaki yorumlara baktım (bjk maçı) tavır farkı çok net. Hiç böyle tanımlara girmem ama köpek gibi korkuyorlar bizden, biliyorlar biz potada olursak nefeslerinin yetmeyeceğini, bizim Fener olmadığımızı çok iyi biliyorlar ve hatta o kadar net ki onları rakip olarak görmüyoruz bunun farkındalar. Şu an yapabildikleri tek şey geçen sezonu psikolojik güç olarak kullanıp, saçma sapan oyuncularını bizim en iyi oyuncularımızla filan kıyaslama çabaları içindeler, havaya girmemizden korkuyorlar daha 2. haftada bile. Bizim duruşumuz ise belli oyuncusu iyiyse iyi kötüyse kötü yok bizim Tolga Talisca'dan iyi gibi gereksiz bir versus çabası filan yok, oynadıkları oyunun da iyi olduğunu kabul ediyoruz ama bu kadar. Biz iyiysek onların ne yaptığının önemi yok ama onların en iyi hallerinde bile bizim ne yaptığımızın önemi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt