Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözlüğe filan baktım, maç oynanırken bizim forumdaki yorumlara baktım (bjk maçı) tavır farkı çok net. Hiç böyle tanımlara girmem ama köpek gibi korkuyorlar bizden, biliyorlar biz potada olursak nefeslerinin yetmeyeceğini, bizim Fener olmadığımızı çok iyi biliyorlar ve hatta o kadar net ki onları rakip olarak görmüyoruz bunun farkındalar. Şu an yapabildikleri tek şey geçen sezonu psikolojik güç olarak kullanıp, saçma sapan oyuncularını bizim en iyi oyuncularımızla filan kıyaslama çabaları içindeler, havaya girmemizden korkuyorlar daha 2. haftada bile. Bizim duruşumuz ise belli oyuncusu iyiyse iyi kötüyse kötü yok bizim Tolga Talisca'dan iyi gibi gereksiz bir versus çabası filan yok, oynadıkları oyunun da iyi olduğunu kabul ediyoruz ama bu kadar. Biz iyiysek onların ne yaptığının önemi yok ama onların en iyi hallerinde bile bizim ne yaptığımızın önemi var.

Link at renktas birazda ben okuyayim.

Reis bugunde acayip bomba yorumlarin var :D

Caner , Carole'un ceyregi etmez bek olarak. Eger bek'in isi sadece orta acmaksa evet Caner cok iyi oyuncu. Bu arada Carole'de cok iyi orta acar ama Caner'in belki bir tik alti ama geri kalan ozelliklerde Carole net daha iyi. Birazda bizim sistemle alakali. Yillardan beri bekleri hucumsal olarak kullanan bir takim olmadik.

Bence bizim taraftar fazla romantik davranıyor bazı konularda. Carole denge beki. İkisinin sınıfı ayrıdır.

1 sene sonra tekrar değerlendirmek lazım. Carole'ü beğenmeye başladım. Ama 2013-2014 Caner performansı da özeldir.

Galiba troll başlıktı ama geçen sezon birisi sözlükte volkan şen vs messi başlığı açmıştı. :D insan yorumları okumadan gülüyor istemsizce.

Canerin işine karışılmazda sevgılısını hıc begenmedım onun ıcın bjkye falan geldı dıyorlarda degermıydı canerim bide o kadar para var sen git türk sevgili yap..

P. Perke Guardiola
04.09.2016
730 Gün
04.09.2018, 01:00
730 Gün, 0 Saat
Carloyu git başka yerde yala DY

RIP Perke Guardiola :rose: :rose: 2003-2016

Bence bizim taraftar fazla romantik davranıyor bazı konularda. Carole denge beki. İkisinin sınıfı ayrıdır.

1 sene sonra tekrar değerlendirmek lazım. Carole'ü beğenmeye başladım. Ama 2013-2014 Caner performansı da özeldir.

Caner ligde gosterdigi performansi hic bir zaman Avrupada gosteremez!

Carole ise tam Avrupa maclari beki. Benim sahsi gorusum.

carole'ın geçen sene o kötü takımda 10-11 asisti yendi,caner kim ya

Carole iyi de Alpayin dediği gibi forumda biraz fazla abartılıyor.

Sinan engin fener 4-1-3-1 oynamali diyor

Yeni sistem h.o

Bu sene de bütün takımlar kanatları güçlendirdi. Denk oldu bu konuda. Görünen o ki kanatlar büyük fark yaratamayacaklar. Stoper, ortasaha ve santrafor mevkilerinin performansı belirleyecek.

Atiba-Oğuzhan
De Jong-Tolga
Topal-Ozan

Kjaer-Skrtel
Chedjou-Serdar
Marcelo-Rhodolfo

Eren, Aboubakar, RvP

Oo puki cikmissin mapushane den

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Carole iyi de Alpayin dediği gibi forumda biraz fazla abartılıyor.
Adam gibi sol/sag bek gordugumuz mu var. Biraz işini iyi yapan gorduk mu saniyiz ki dünyanın en iyisi. En son iyi sağ bek eboue. Sol için hatırlamıyom.
Ama iyi harbi bence. Milli takıma falan da seçilecektir.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt