Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Aspor'da iki programda da ilginç bir şekilde durup dururken iki konu gündeme getirildi ve Galatasaray le ilgili konuşan Tüzemen ve Zeki Uzundurukan adlı şahıslar bu iki farklı programda çok ilginç cümleler kurdular.

Bunlardan birisinde Tüzemen, Selçuk'u Hollandalıların yemeye çalıştığını iddia etti ve taraftara cahil demeye getirdi. Diğerinde ise Zeki Uzundurukan "Selçuk'u Galatasaaray'dan kimse gönderemez. Selçuk, Riekerink'i gönderir ki hakkıdır da." diye bir cümle kurdu. Başka birisi de "Sneijder Riekerink'i takımda tutmak istiyorsa 4 kişilik oynamalı" dedi.

Şahsen Selçuk'a karşı olumsuz düşünceler beslemeyen biri olarak bu beni bile rahatsız etti. Ancak son gelişmeleri birlikte düşündüğümüzde bu meselenin Selçuk ile alakalı olmadığını ama medyada Terim'e yakın oldukları bilinen bu ikilinin Selçuk üzerinden bir sıkıntı çıkararak Riekerink'in altını oymaya çalıştığını ve Terim'e yer açtıklarını düşünüyorum.

Bu meselenin bu iki programda da aniden gündeme gelip böyle cümleler kurulması gerçekten çok şaşırtıcıydı. Hocamıza sahip çıkalım. Terim'in beklenen olgunluk ve saygınlıkta cevap vermediği o sorudan sonra artarak devam edecektir Riekerink üzerindeki baskılar.

s.a
Cr-6sHMWEAA1Z8Y.jpg:large

Dün Aspor'da iki programda da ilginç bir şekilde durup dururken iki konu gündeme getirildi ve Galatasaray le ilgili konuşan Tüzemen ve Zeki Uzundurukan adlı şahıslar bu iki farklı programda çok ilginç cümleler kurdular.

Bunlardan birisinde Tüzemen, Selçuk'u Hollandalıların yemeye çalıştığını iddia etti ve taraftara cahil demeye getirdi. Diğerinde ise Zeki Uzundurukan "Selçuk'u Galatasaaray'dan kimse gönderemez. Selçuk, Riekerink'i gönderir ki hakkıdır da." diye bir cümle kurdu. Başka birisi de "Sneijder Riekerink'i takımda tutmak istiyorsa 4 kişilik oynamalı" dedi.

Şahsen Selçuk'a karşı olumsuz düşünceler beslemeyen biri olarak bu beni bile rahatsız etti. Ancak son gelişmeleri birlikte düşündüğümüzde bu meselenin Selçuk ile alakalı olmadığını ama medyada Terim'e yakın oldukları bilinen bu ikilinin Selçuk üzerinden bir sıkıntı çıkararak Riekerink'in altını oymaya çalıştığını ve Terim'e yer açtıklarını düşünüyorum.

Bu meselenin bu iki programda da aniden gündeme gelip böyle cümleler kurulması gerçekten çok şaşırtıcıydı. Hocamıza sahip çıkalım. Terim'in beklenen olgunluk ve saygınlıkta cevap vermediği o sorudan sonra artarak devam edecektir Riekerink üzerindeki baskılar.

işin kötüsü bu herifi bir de Galatasaray televizyonuna çıkartıyorlar

Celtic Rangers derbisinde Celtic 1-0 öne geçti.

18220.jpg

aslında bu lig için gayet yeterli bir kadromuz var ama temizliğe dahada devam etmemiz lazım sabri hamit chedjou +Selçuk Yasin+Semih +Hakan gibi adamlarlada yolları ayırıp temiz bir sayfa açmalıyız inşallah seneye yeniden Cl'de olucaz devre arası kesinlikle sözleşmesiz M'vila alınmalı selçuk yerine

stoper' e ihtiyacımız var sözleşmesi biten tecrübeli Pepe. Poldi+Sinan'la bu iş olmuyor ikiside gol sayıları müthiş tüksek ama bize oyunu taşıyacak hızlı dribling yapan bir kanat lazım Bruma'nın olgun hali olması lazım mesela Joel Campbell birde çok iyi top class bir dünya yıldızı forvet lazım Cl'den gelen 30 milyon avro gibi bir para olacak o parayı komple forvet e gömmeliyiz Odion Ighalo'yu çok istiyorum ben hep

Yani çöpleri temizledikten sonra Pepe+M'vila +Joel Campbell+Odion Ighalo ile Cl'de de iş yaparız
18223.jpg

Buda seneye Cl' için net 4 transfere ihtiyacımız var

15 tane transfer yapsak gene sabri oynayacak arkdaş orada. en olmadı rakibini zehirliyor gene formayı kapıyor.
helal olsun :005:

Ulan şu kerem inan tam sopalik . bu adamlar yorumculuk yapiyo ve para aliyo. Selcuk yasin dudukluyo bunu herhalde

Tolga bruma haric butun takim uyuyor . Bu oyunla olmaz . Herkrs ayagina pas bekliyor topla ilerleyen yok pas icin yakina gelen yok beklerin hucuma destegi sifir . Hocanin de jong hamit degisikligi de beraberlik niyetini belli etti .

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semihin futbol hayati bitti sanirim sene sonu jubilesini yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt