Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Recep E. Koyun diye biliyorum ben.

sent by note ????

ÖZEL | Galatasaray'da gözler 21 Eylül Çarşamba günü Türk Telekom Arena'da yapılacak Divan Kurulu toplantısına çevrildi.

Sarı-Kırmızılılar'da başkan Dursun Özbek, Türk Telekom Arena'nın yanına yapılması planlanan spor salonu ile Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilme biçimleri hakkında sunum yapacak.

15 bin kişilik kapasiteye sahip olması beklenen spor salonunun isim hakkı, salonun finasmanı olacak. Yani spor salonu için Galatasaray'ın kasasından para çıkmayacak. Maliyetin tamamı salonun isim hakkından gelen sponsorluk parasıyla karşılanacak.

Özbek'in Riva ve Florya arazilerinden ise yaklaşık 1 milyar 500 bin TL'lik gelir beklentisi var. Gelir paylaşımı yüzde 80 Galatasaray, yüzde 20 de Emlak Konut olacak şekilde yapılacak. Üstelik Emlak Konut, şimdiden Riva arazisi için 508 milyon TL'lik garanti gelir mektubu veriyor.

Galatasaray'ın Florya Tesisleri de anlaşma kapsamında Riva'ya taşınacak.

Divan Kurulu'na bu konularla ilgili bilgilendirme yapıp destek isteyecek olan Özbek, Ekim sonu veya Kasım başı için genel kurul kararı alacak.

gökmen

ÖZEL | Galatasaray'da gözler 21 Eylül Çarşamba günü Türk Telekom Arena'da yapılacak Divan Kurulu toplantısına çevrildi.

Sarı-Kırmızılılar'da başkan Dursun Özbek, Türk Telekom Arena'nın yanına yapılması planlanan spor salonu ile Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilme biçimleri hakkında sunum yapacak.

15 bin kişilik kapasiteye sahip olması beklenen spor salonunun isim hakkı, salonun finasmanı olacak. Yani spor salonu için Galatasaray'ın kasasından para çıkmayacak. Maliyetin tamamı salonun isim hakkından gelen sponsorluk parasıyla karşılanacak.

Özbek'in Riva ve Florya arazilerinden ise yaklaşık 1 milyar 500 bin TL'lik gelir beklentisi var. Gelir paylaşımı yüzde 80 Galatasaray, yüzde 20 de Emlak Konut olacak şekilde yapılacak. Üstelik Emlak Konut, şimdiden Riva arazisi için 508 milyon TL'lik garanti gelir mektubu veriyor.

Galatasaray'ın Florya Tesisleri de anlaşma kapsamında Riva'ya taşınacak.

Divan Kurulu'na bu konularla ilgili bilgilendirme yapıp destek isteyecek olan Özbek, Ekim sonu veya Kasım başı için genel kurul kararı alacak.

gökmen
oO Galatasaray'a himmet altında bedava tesis ve spor salonu alırım bir dal :red:

Hamit Altıntop kadro dışı kalmış. Via Bipspor

Edit: sonra özür dilemiş affedilmiş

Son düzenleme:
Vay demek şişe tekmeleme olayı doğruymuş.
Uzatmamiz hataydı zaten bu paragöz herifle

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dün saat 05.00 otobandayız uykudan ölüyoruz , önden ses geldi olum eren ne koydu lan öyle zımbaa gibi :D

Kadro Disi olayi dogruysa super hamle

Oyuncular ayagini denk almali,burasi Galatasaray

Yönetim kadro dışı bırakmış
Bu sabah özür dilemiş tüm oyuncular önünde. Riekerink beyde affetmis diyorlar.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Parçalı Peşinde ‏@ParcaliPesinde 3 sa.3 saat önce
Rizespor maçında 720 pas yapan Galatasaray, bu sayılara son 460 maç içinde ilk defa ulaşabildi.

Antrenmana katilmis bu sabah.

lol bizim Jose 93 de adami sakatladi ve kirmizi kart gördü, 85 de oyuna dahil olmustu

Yılın en büyük Derbisine hazırmıyız ses ver #KasımpaşaFenerDerbisi

Gözler dev #KasımpaşaFenerDerbisi'nde

Csq_unxXgAAzbBy.jpg

Son düzenleme:
Geçen sene rezil bi sezon geçirdik ama hiç kadro dışı kalan yoktu. Umutta beni yönetim istemedi riekerinkle sorunum yoktu demişti kayseri maçından sonra. Benim aklıma takılan nazifoğlu mu yaptı bu kadro dışıları kadro planlamasını vs yoksa riekerink mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt