Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Counter Attack:
İlk 11

Muslera
Skubic
Kjaer
Skrtel
Caner
Ndiaye
Atiba/Tolga ( devam ettirirse)
Oğuzhan
Visca
Quaresma
Eren Derdiyok

Yedekler

1. Volkan Babacan
2. Serdar Aziz
3. Carole
4. Tolga/Atiba
5. Sneijder
6. Talisca
7. Cenk Tosun

Re-Counter ;

Fernando Muslera

Gökhan Gönül
Simon Kjaer
Alexandru Epureanu
Caner Erkin

Atiba Hutchinson
Tolga Ciğerci
Edin Visca
Wesley Sneijder
Armindo Bruma

Eren Derdiyok

Yedekler:

1.Volkan Babacan
2.Badou N'Diaye
3.Aurelien Chedjou
4.Volkan Şen / Ricardo Quaresma / Jermain Lens
5.Pablo Batalla
6.Adriano
7.Vagner Love / Hugo Rodallega

Son düzenleme:
Q7 denen çingeneyi yedeğe bile almam ben. Bu kadar Beşiktaş sempatizanı olmayın yahu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Muslera: "Farklı bir maç, farklı bir atmosfer. Bir an önce cumartesi gününün gelmesini bekliyoruz."
Muslera: "Derbi maçlarında ev sahibi genelde favori gösterilir. 45-50 bin kişiyle oynuyorsunuz. Beşiktaş'ın favori gösterilmesi normal."
Muslera: "Ancak şampiyonluğun iki favori takımı karşılaşacak."
Muslera: "Her sezonun hikayesi oluyor. İstatistikler size bir şeyleri gösteriyor. Bu sene farklı bir sezon, hedefimiz daha az gol yemek."
Muslera: "Ne kadar kötü bir sezon geçirdik gibi gözükse de kupa anlamında iyiydik. Üç kupanın ikisini kazandık."
Muslera: "Kupa finaliyle bu maçı kıyaslayamayız. O maçta kurtarışlar yaptığım için ön plana çıkmış olabilirim."
Muslera: "Şampiyonluk uzun bir yol sadece derbileri değil, diğer maçlara da önem vermemiz gerekiyor."
Muslera: "Tolga çok çok iyi bir kaleci. Ama bu konuda fazla yorum yapmam doğru olmaz."
Muslera: "Taffarel gibi dünya standartlarında bir isim gitti, ama şükür ki, yine dünya çapında bir isim geldi."
Muslera: "İki haftadır çalışıyoruz. Taffarel gibi bir isim gittiğinde üzülmüştüm. Ama Hoek geldiğinde bir o kadar da sevindim."
Muslera: "Semih'in yorumunu duydum, teşekkür ettim. Cihat hocaya da tekrar teşekkür ediyorum. Beni inanılmaz gururlandırdı."
-Hangi defans hattı seni rahat hissettiriyor? Muslera: "Kim oynarsa oynasın ben kendimi rahat hissediyorum. Stoperlerimiz kaliteli."
Muslera: "Hocamızın işi zor. Bu kadar kaliteli stoperlerin arasında seçim yapmakta zorlanıyordur."
-Ligde en çok hangi kaleciyi beğeniyor? Muslera: "Yorumu size bırakıyorum. Hepsi meslektaşım, hepsine saygım sonsuz."
Muslera: "Genel anlamda geçen sene ile bu sene arasında çok fark var. Takım içerisindeki motivasyonla beraber güzel bir tablo çıkıyor."
Muslera: "Derbide taraftarımıza ihtiyacımız var ancak tüm takımın düşüncesi, dostça bir maç seyredilmesi ve stadyumdan ayrılınması."

Muslera gercekten cok mütevazi cok iyi bir insan. Dört dörtlük bir insan.

139e5608ab70f3f7aeb3ecbffecd3564.jpg

PSG teknik direktörü Unai Emery, üst üste 4. kez Hatem Ben Arfa'yı maç kadrosuna almadı.

psg beleş aldığı içün satarken fazla kasmayacaktır olası bruma satışından gelen bir miktar para ilen kendisini camiamıza davet etmekte bir beis görmüyorum tostlar.

Aynı zamanda nasıl konuşacağını da biliyor,eğer Mert çeviriye ayar çekmemişse.

Aynen sorulara genelleme ile cevap verdi hep, kendisine isim sorulmasina ragmen.

Isim verse bu tartismalara yol acacakti, mesela önünde en cok kimin oynamasini istemesi soruldugunda falan.

Yarın maçın kilit adamları : Muslera, Chedjou, Sneijder, Bruma

Olacak.

Kazanma şansımız olması için yarın mutlaka

1. Muslera iyi bir maç çıkarmalı.
2. Chedjou gereksiz risklere girmeden konsantre biçimde oynamali.
3. Sneijder ofansif yeteneklerini daha fazla kullanmalı.
4. Bruma topları daha akli ile kullanmalı ve egoist olmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt