Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize orta sahada topla gidebilen bir ortasaha lazım. 8 numara şart. Tolga ve Sneijder'in kisi de bu tarz değiller. Bağlantı kuracak adam lazım. Sneijder son bölgede oyun kuruyor. Tolga ise bu konuda zayıf. 2. bölgede topu alıp dönüp ggidebilen ve gereksiz pas yapıp rakibin yerleşmesini engelleyecek bir adam lazım.
Malesef Diarra

Adı bizle geçen Favre ve Sampaoli iyi gidiyor.Flores küme hattının bir üstünde.Hasi kovulmuş galiba.

Favre hocam liderligi kapmis bugün yine. Ama Balotelli akillanmiyor anlasilan. 86 da gol atmis 87 de sari yemis (muhtemelen formasini cikarmistir) ve 90+3 de ikinci saridan kirmizi yemis.

sakho,mvilla ve kerem demirbay :gsbayrak:

CtyA1DDXEAE0FQY.jpg

Başakşehir'e bak sen yav, Leicester kesildiler başımıza.

dogru ya hazirlik macimiz vardi

Sneijder dün inanılmaz kötüydü. Çok iyi yaptı onu kenara alarak.
Israrla sol kanada gömülüyor ve kalabalık rakip savunma arasında kaybolup gidiyor meastro dedğin Hagi gibi oyun sola sıkışınca tak 60 70 metreye ters kanada pas atabilip bir anda oyunu açacak adamdır ama Wesley&Selçuk ne yapıyor biri orta alanda semazen gibi döner durur wesley desen yapışır sol kanada ya yan geri pas ya top kaybı mermi gibi şut çekerdi yok ara pasları dünyanın belkide en iyilerindendi yok dün bir pozisyonda Bruma bomboş yalvarıyor top almak için wesley görmedi onu Selçuk desen zaten tırt Sneijder&Selçuk'suz 4*4*2 yle izlemek istiyorm ben bu Galatasaray'ı

Muslera
Cavanda-Serdar-XxXx-Carole
Tolga-XxXx
Sinan--------------Bruma
Eren-Podolski​

Tolga'nın yanına B2B bir ortasaha daha ama böyle daha atletik topu hücum'a taşıyacak birisi ve kesinlikle lider bir stoper hava topu vermeyecek birisi lazım

İspanya'da Atletico
İngiltere'de Liverpool
Türkiye'de Galatasaray
şampiyon olur.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sam Allardyce'ın istifa etmesiyle birlikte Fatih Terim, dünyanın en fazla maaş alan milli takım t.direktörler listesinde ilk sıraya yükseldi

Sneijder dün inanılmaz kötüydü. Çok iyi yaptı onu kenara alarak.
Israrla sol kanada gömülüyor ve kalabalık rakip savunma arasında kaybolup gidiyor meastro dedğin Hagi gibi oyun sola sıkışınca tak 60 70 metreye ters kanada pas atabilip bir anda oyunu açacak adamdır ama Wesley&Selçuk ne yapıyor biri orta alanda semazen gibi döner durur wesley desen yapışır sol kanada ya yan geri pas ya top kaybı mermi gibi şut çekerdi yok ara pasları dünyanın belkide en iyilerindendi yok dün bir pozisyonda Bruma bomboş yalvarıyor top almak için wesley görmedi onu Selçuk desen zaten tırt Sneijder&Selçuk'suz 4*4*2 yle izlemek istiyorm ben bu Galatasaray'ı

Muslera
Cavanda-Serdar-XxXx-Carole
Tolga-XxXx
Sinan--------------Bruma
Eren-Podolski​

Tolga'nın yanına B2B bir ortasaha daha ama böyle daha atletik topu hücum'a taşıyacak birisi ve kesinlikle lider bir stoper hava topu vermeyecek birisi lazım

stoperdeki x e pepeyi koyalim,tolganın yanına da baduyu koyalim.

Bizim macin 2. Yarisini izliyorun Tolga ates etmis resmen 2. Yari

Cok kaliteli paslar atmis ayrica calimda atiyor lan bu

Helal Olsun Aslan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizim macin 2. Yarisini izliyorun Tolga ates etmis resmen 2. Yari

Cok kaliteli paslar atmis ayrica calimda atiyor lan bu

Helal Olsun Aslan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kendini muazzam geliştirmiş çocuk yahu ben ilk geldiğinde de dedim fener maçında izlemiştim onu A.ligi maçında çok kopuk gelmişti sönük bir hali vardı ama üzerine katmış çocuk. Ben tek aldığı yıllık ücreti sorun olarak görüyordum fakat aldığı para helali hoş olsun.

Korktuk yeri geldi o paraya, sövdük ama yönetim de tolga da çok net rögar kapağı döşedi bize.

Sadece alkışlıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt