Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avatardan dolayı mı troll oluyoruz?İçerik olarak bakacaksan aç bak iletiler ortada.

Benzemezsen benzeme gevşek.Salak salak sArpEr yazarak aklınca sinirleneceğimi,cevap vereceğimi düşünmen bile her şeyin ispatı.Bir yerde araya girmek lazım,ondan cevap verdim şimdi.Yoksa bunda da cevap yazmazdım.

Senin adin sArpEr degil mi

Ruh hastasi misin nesin anlamadim ki adini yazdigim icin sinirleniyorsun öyle mi

Senin adin sArpEr degil mi

Ruh hastasi misin nesin anlamadim ki adini yazdigim icin sinirleniyorsun öyle mi

Niye ısrarla a ve e yi büyük yazıyorsun her defasında?Amaç belli,başka birinden o muhabbeti gördün,aklınca trollük yapıyorsun.

Dursun'u desteklemenin nesi trollük oluyor?Genel kurulun yarısından çoğu troll o zaman.Soru sorma olayı da başkalarının abarttığını dillendirmen.Burası bir forumsa,karşımdakinin fikrini öğrenmek için tabi ki soru soracağım bundan doğal bir şey yok.İyi o zaman böyle havaya havaya konuşsun dursun herkes.

İyi ki avatarı değiştirdik.Adımız trolle çıktı.

Niye ısrarla a ve e yi büyük yazıyorsun her defasında?Amaç belli,başka birinden o muhabbeti gördün,aklınca trollük yapıyorsun.

Dursun'u desteklemenin nesi trollük oluyor?Genel kurulun yarısından çoğu troll o zaman.Soru sorma olayı da başkalarının abarttığını dillendirmen.Burası bir forumsa,karşımdakinin fikrini öğrenmek için tabi ki soru soracağım bundan doğal bir şey yok.İyi o zaman böyle havaya havaya konuşsun dursun herkes.

Aydin'in trollukle suclanmasinin sebebi neydi

Forumun yuzde 90'i Selcuk'u yerden yere vururken kendisi destekliyordu ve böyle trolluyordu milleti

Senin yaptigin da ayni,burda herkes dursun'dan nefret ediyor peki sen napiyorsun sArpEr ?

Genel kurul üyelerinin ne oldugu belli zaten,uzakta aramaya gerek yok sinan bilgin'in yorumlari ortada

Bidaha trolledigini görmeyeyim ona göre

Egri oturup dogrulari konusalim o halde, 1 dost meclisinde aslinda Dursunu trolluk amacli destekledigini paylasmistin yalansa yalan de bende gercekleri yuzune fiskirtmak suretiyle ortaya dokmesini bilirim !!!

Sarper in hakli oldugu konular var. Galatasaray taraftari bir nevi umut tüccarligi yapan adamlarin, zihinsel anlamda kurbani oldu. Polat ozamanlar sadece Riva ile projelerden 500 Milyon dollar elde edecegini söylüyordu. Umut tüccarligi bana göre, su an bile bankalar kredi verirken, Riva´nin degerini 200 yada 250 Milyon dollar olarak sayiyorlar. Polat´a göre su an orasinin degeri en az 500 Milyon dollar olmaliydi, köprü de bitti, ama nafile.

Galatasaray kendi imkanlari ile de projeyi tek basina üretebilir, devlet felan araya sokmasina lüzüm yok. Ama bunun ile birlikde bütün riskleri kendi üzerine alip, tüm teshisatlari da kendi saglamak zorunda olur. Galatasaray SK bir insaat sirketi olmadigi icin, bu pahaliya mal olabilir, gelir daha da azalabilir. Yada büyük bir fiasko ihtimali bile var düsük olarak.

Son düzenleme:
Aydin'in trollukle suclanmasinin sebebi neydi

Forumun yuzde 90'i Selcuk'u yerden yere vururken kendisi destekliyordu ve böyleyse trolluyordu milleti

Senin yaptigin da ayni,burda herkes dursun'dan nefret ediyor peki sen napiyorsun sArpEr ?

Genel kurul üyelerinin ne oldugu belli zaten,uzakta aramaya gerek yok sinan bilgin'in yorumlari ortada

Bidaha trolledigini görmeyeyim ona göre

Herkes mi nefret ediyor?Danyal admin dedi ki,hafiften sempati duymaya başladım bu adama.Benim gibi desteklemiyor olabilir ama en basitinden bir örnek.Herkesin nefret ettiği gülünç bir iddia.Bu forum için doğru olsa bile,genelde kesinlikle doğru değil.Galatasaray Sözlük'te bile,bu sene iyi işler yaptı hakkını vermeliyiz tarzından bir sürü entry var.Onlar da mı troll?Herkesle,her konuda %100 mutabık kalsak,forumun hiçbir anlamı yok.Farklılıklar konuşulsun diye var burası.

Ceza aldırmak için soru sorduğumu söylemişsin önceki iletinde,ona şimdi cevap vereyim. Can BÜYÜK'e sorular sordum mesela bayağı.Onlar trollük müydü?Ceza aldı mı veya benim yüzümden?Trollük yaparak ceza aldırdığım 1 kişi yoktur forumda,olmayacaktır da.

Aydın'ınki sadece Selçuk konusu değil,hemen hemen her konuda millet ne derse tam tersini diyordu.

Destekliyorum arkadaş başkanı.Senden izin mi alacağım kimi destekleyip desteklemediğimi sormak için?

GS 2 eliyle bir zurnayi dogrultamaz
tipki stadda oldugu gibi
yonetimlerin giderleri kismak ve altyapiya yatirim yapmak gibi bir niyeti olmadigindan da ilerde avrupada oynamak istiyorsak bu mallari satmaktan baska care yok zira faizlernen basa cikilmiyor
unaldan sonra dursun kolpacisi da zarar ettiriyor kulubu, gerci transferlerden falan belliydi
riva ve floryada beklenmek isteniosa kisa vadede ada ile ilgili biseyler yapilip en azindan borc biraz azaltilip dusuk faizli bir yapiya bindirilebilir
ona da hayir diyorsaniz hazirlik maclariyla avrupa keyfine tamah edecegiz

Egri oturup dogrulari konusalim o halde, 1 dost meclisinde aslinda Dursunu trolluk amacli destekledigini paylasmistin yalansa yalan de bende gercekleri yuzune fiskirtmak suretiyle ortaya dokmesini bilirim !!!

Diyelim ki o amaçla öyle görünüyorum.Öyle olsa bile,milleti kızdırmak veya ceza aldırmak için yaptığım iddiası gülünç.

Herkes mi nefret ediyor?Danyal admin dedi ki,hafiften sempati duymaya başladım bu adama.Benim gibi desteklemiyor olabilir ama en basitinden bir örnek.Herkesin nefret ettiği gülünç bir iddia.Bu forum için doğru olsa bile,genelde kesinlikle doğru değil.Galatasaray Sözlük'te bile,bu sene iyi işler yaptı hakkını vermeliyiz tarzından bir sürü entry var.Onlar da mı troll?Herkesle,her konuda %100 mutabık kalsak,forumun hiçbir anlamı yok.Farklılıklar konuşulsun diye var burası.

Ceza aldırmak için soru sorduğumu söylemişsin önceki iletinde,ona şimdi cevap vereyim. Can BÜYÜK'e sorular sordum mesela bayağı.Onlar trollük müydü?Ceza aldı mı veya benim yüzümden?Trollük yaparak ceza aldırdığım 1 kişi yoktur forumda,olmayacaktır da.

Aydın'ınki sadece Selçuk konusu değil,hemen hemen her konuda millet ne derse tam tersini diyordu.

Destekliyorum arkadaş başkanı.Senden izin mi alacağım kimi destekleyip desteklemediğimi sormak için?

Vaad ettiklerini yerine getiremeyen,yalan konusan bir adami senin gibi troller destekler anca

Sen desteklemiyorsun,senin yaptigin trolluk

Kulup Zarar acikliyor resmi evraklara göre sen algi operasyonu oldugunu yaziyorsun,bunun adi trolluktur

Vaad ettiklerini yerine getiremeyen,yalan konusan bir adami senin gibi troller destekler anca

Sen desteklemiyorsun,senin yaptigin trolluk

Kulup Zarar acikliyor resmi evraklara göre sen algi operasyonu oldugunu yaziyorsun,bunun adi trolluktur

Yukarıda da dedim,genel kurulun yarısından çoğu troll o zaman?Ne oldukları belli falan senin görüşün.Bu da benimkisi.Öyle trollük diyip geçemezsin.

Ona bakacak olursan Aysal da ilk transfer sezonundan itibaren çilek de çilek dedi,çilekler ancak başkan olduktan 1.5 sezon sonra geldi?O zaman bu forumda değildim ama yine buna benzer yorumlar dönüyordu etrafta.Alacağım alacağım dedi kimseyi alamadı diye,Ocak 2013'e kadar?Hiçbir şey bizim buradan gördüğümüzle ibaret değil yani.

Zarar etmedik mi dedim ben?Ama bu,'başkan defolsun gitsin' kampanyasında kullanılırsa benim de 1-2 kelam etme hakkım olur,o kadar.

Her şeyi geçtim,velev ki haklısın trollüğüne destekliyorum Dursun'u,kimseye zarar vermedikten sonra kimi ilgilendirir ki bu?Kim ceza almış bunun yüzünden?Bu konuda girdiğim en hararetli tartışma,şu anki tartışma.Ben 1-2 aydır yazıyorum bunları.Avatara bey diyeceksiniz koyunca mı troll olduk?Buna da cevap vermedin.

+ Osmanli döneminden kalma bir kurumu, bir kültürü, ortalama vatandasdan daha aptal ve basit gören, üyelerimize sasiriyorum. Galatasaray özgür hareket alanina sahip bir kulüpdür, kurumlar ile cikarlari dogrultusunda is birligi yapar, yada yapmaz. Galatasaray gibi bir kurum icinde, en güvenli ve en karli is birligi yapabilecegi liman devlettir. Bu is birliginden ne devlet, ne de Galatasaray zararli cikabilir. Zararli cikan biri olursa, o da her daim halkin cignenen haklari olur...
Galatasaray´in kendine has yakubin bir yapisi vardir, fetocular bile sizamamis genel kurula, bu ülkenin son 20-30 yilina bakarsak, cok ilginc bir detaydir. Galatasaray´in kurumsal gücüne kullanan, ve icerinden nemalananlar elbette var.Ve bunlar o gücleri, hic bir yapi ile paylasmazlar... Kac tane AS var, Galatasaray´i kontrol edenler, büyük bir gücü temsil edip, istedigi gibi makamlar dagitabiliyorlar. Bunun ile birlikde, istedigini güclü ve zengin kilabiliyorlar.

Bu yüzden Galatasaray, onun, bunun karina, disaridan yönlendirilemez. Cünkü bir Oligarchie ile yönetiliyoruz.

Son düzenleme:
Yukarıda da dedim,genel kurulun yarısından çoğu troll o zaman?Ne oldukları belli falan senin görüşün.Bu da benimkisi.Öyle trollük diyip geçemezsin.

Ona bakacak olursan Aysal da ilk transfer sezonundan itibaren çilek de çilek dedi,çilekler ancak başkan olduktan 1.5 sezon sonra geldi?O zaman bu forumda değildim ama yine buna benzer yorumlar dönüyordu etrafta.Alacağım alacağım dedi kimseyi alamadı diye,Ocak 2013'e kadar?Hiçbir şey bizim buradan gördüğümüzle ibaret değil yani.

Zarar etmedik mi dedim ben?Ama bu,'başkan defolsun gitsin' kampanyasında kullanılırsa benim de 1-2 kelam etme hakkım olur,o kadar.

Her şeyi geçtim,velev ki haklısın trollüğüne destekliyorum Dursun'u,kimseye zarar vermedikten sonra kimi ilgilendirir ki bu?Kim ceza almış bunun yüzünden?Bu konuda girdiğim en hararetli tartışma,şu anki tartışma.Ben 1-2 aydır yazıyorum bunları.Avatara bey diyeceksiniz koyunca mı troll olduk?Buna da cevap vermedin.

Avatar'la trolluyorsun dedigimi nerden cikardin

Yorumlarinla trolluyorsun avatar'la alakasi yok

Genel kurul'la ilgili daha önce yazdim,forumun yuzde 90'i Kulup satilsin diyor üyelerden dolayi

Bi üyeleri desteklemedigin kalmisti onu da yap trollukte seviye atlamis olursun

Senin oyununa gelmeyecegim istedigin kadar tahrik et sana kufur etmeyecegim

Ha yalan yok,evde bi güzel küfür ettim sArpEr

Avatar'la trolluyorsun dedigimi nerden cikardin

Yorumlarinla trolluyorsun avatar'la alakasi yok

Genel kurul'la ilgili daha önce yazdim,forumun yuzde 90'i Kulup satilsin diyor üyelerden dolayi

Bi üyeleri desteklemedigin kalmisti onu da yap trollukte seviye atlamis olursun

Senin oyununa gelmeyecegim istedigin kadar tahrik et sana kufur etmeyecegim

Ha yalan yok,evde bi güzel küfür ettim sArpEr

Arkadaşım ruh hastası mısın yahu?Seni kızdırmak veya sana ceza aldırmak gibi bir amacı olan namerttir. (Şimdi gelip de ilkokullu gibi öylesin xD yazma.) Bu sözün üzerine hala bunu tekrarlamaya devam edersen iyi niyetli olmadığını düşüneceğim.

Yahu üyelerin %90'ı ne düşünüyorsa ben de öyle düşünmek zorunda mıyım?Robot muyum ben?Benim de kendime ait bir hayat görüşüm var,tarzım var.Kimin hakkımda ne dediği umrumda bile değil.Olay trollükse,Riekerink'i en fazla destekleyenlerden biriyim mesela.Trollük olsa amaç,desteklemem örneğin.

Al,Adem de troll o zaman.

Diyelim ki o amaçla öyle görünüyorum.Öyle olsa bile,milleti kızdırmak veya ceza aldırmak için yaptığım iddiası gülünç.

Troll olmadığına dair ettiğin onca laftan sonra Serkan' ın itham edici mesajına cevaben bu ifadeni itiraf gibi algıladım, yakıştıramadım arkadaşım:(...

Burada ana mevzu niyetinin trollük olup olmaması idi, birilerini kızdırıp ceza aldırmaya çalışmadığına eminim de bu teferruattır...

Arkadaşım ruh hastası mısın yahu?Seni kızdırmak veya sana ceza aldırmak gibi bir amacı olan namerttir. (Şimdi gelip de ilkokullu gibi öylesin xD yazma.) Bu sözün üzerine hala bunu tekrarlamaya devam edersen iyi niyetli olmadığını düşüneceğim.

Yahu üyelerin %90'ı ne düşünüyorsa ben de öyle düşünmek zorunda mıyım?Robot muyum ben?Benim de kendime ait bir hayat görüşüm var,tarzım var.Kimin hakkımda ne dediği umrumda bile değil.Olay trollükse,Riekerink'i en fazla destekleyenlerden biriyim mesela.Trollük olsa amaç,desteklemem örneğin.

Al,Adem de troll o zaman.

Ne diyon sArpEr

Ben sana diyorum ki Kulup Zarar acikliyor resmi evraklara göre sen diyorsun ki oyuna gelmeyin

Bu normal mi?

Bunun adi destekleme mi ?

Trolluk degil mi bu ?

Dursun konusunda herzaman aynisini yapiyorsun,senin olayin farkli destekleme degil bunun adi sArpEr

Troll olmadığına dair ettiğin onca laftan sonra Serkan' ın itham edici mesajına cevaben bu ifadeni itiraf gibi algıladım, yakıştıramadım arkadaşım:(...

Burada ana mevzu niyetinin trollük olup olmaması idi, birilerini kızdırıp ceza aldırmaya çalışmadığına eminim de bu teferruattır...

Konuyu netleştireceksek,elbette ciddi olmadığım,makara olan tarafları var.Ama yazdıklarımdan 180 derece farklı düşünüyorum da trollük yapıyorum gibi bir durum yok.Bu sezon yönetim iyi işler yapıyor,geçen sezon yapmıyorlardı en ağır eleştirenlerden biriydim,bu sene de iyi yaptıklarını destekliyorum.Sırf geçen sezon eleştirdik diye,lafımızdan geri dönmeyelim diye şimdi egomuz için devam mı edelim acımasızca eleştirmeye?Galatasaray için kim iyi olacaksa,o.Yarın Dursun gider,başkasının iyi yapacağına inanırım bu sefer onu desteklerim.Kimseyi de ilgilendirmez bu.Bunun için trollükle itham edilmek absürd.

Forumun %90'ı bla bla bla,Tolga'nın alınmasına da forumun %90'ı çemkiriyordu,sonuç?Kapatalım gidelim abi o zaman forumu.

Ne diyon sArpEr

Ben sana diyorum ki Kulup Zarar acikliyor resmi evraklara göre sen diyorsun ki oyuna gelmeyin

Bu normal mi?

Bunun adi destekleme mi ?

Trolluk degil mi bu ?

Dursun konusunda herzaman aynisini yapiyorsun,senin olayin farkli destekleme degil bunun adi sArpEr

Evet mutlu olacaksan,makarasına yazdım,eğlenmek içindi.

Ee sonuç peki,nereye varacaksın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt