Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de seni uyardım,yapacak bir şey yok.Anlaşamayacağız seninle.

Aydın tümüyle gitti herhalde; forumu pek takip edemiyorum, Sergen' de artık yüz vermiyor mu acaba?...

Sataşacak adam kalmayınca sana bulaştı sanırım, tarzı bu olmalı...Tartışmanın nasıl başladığını bilmeden ahkam kesmiş gibi oldum gerçi de...

Aydın tümüyle gitti herhalde; forumu pek takip edemiyorum, Sergen' de artık yüz vermiyor mu acaba?...

Sataşacak adam kalmayınca sana bulaştı sanırım, tarzı bu olmalı...Tartışmanın nasıl başladığını bilmeden ahkam kesmiş gibi oldum gerçi de...

Yirtik dondan cikacagina keske tartismanin nasil basladigini okusaydin

Dursun lehine birkaç mesajımı buldu,algı operasyonlarına gelmeyin tarzından,onları gösterip trollük yapıyorsun ehehehe diyor,mesele bu.Yoksa benim onla bir meselem olmadı.

İlkokullu gibi laf sokmaya çalış dur anca.

Beni itham ettiğin her şeyi sen yapıyorsun.Bunun herkes farkında.Öyle sinirlenip de ceza almayacağım boşuna uğraşma.Bu da vereceğim son cevaptır.Hadi kolay gele.

Tamam sArpEr

Umarim dursun konusunda ayagini denk alirsin ve trollukten vaz gecersin

Sanmiyorum ama hayatta basarilar

Resmi evraklara algi operasyonu diyen trolldur

Aksini iddaa eden varsa ciksin karsima

Bulaşacak birini daha bulduğunu umarak ellerini oğuşturduğunu görür gibiyim de üzgünüm yardımcı olamayacağım, çoluk-çocukla uğraşacak vaktim yok...

Benim seninle bi meselem yok

sArpEr'le de yoktu ama trolluk yapmasi beni rahatsiz etti ve Bunu belirttim

Hayirli aksamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt