Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski Beşiktaş yöneticisi İhsan Kalkavan hakkında FETÖ soruşturması kapsamında yakalama kararı çıkarıldı.

Eski Beşiktaş yöneticisi İhsan Kalkavan hakkında FETÖ soruşturması kapsamında yakalama kararı çıkarıldı.

Şikebahçe taraftarı olsun at şikecileri olsun.Yöneticilerinin alayı fetocu feneri aklayan hakimler desek gene öyle birde utanmadan bize fetocu diyorlar ya ağızlarına iki tane çakmak istiyorum.Sanki azizi aklayan hakimler değilde bizim yönetim içeri atıldı. At şikesi yapıp fetodan yargılanan da kargalar değilde sanki biziz.Bunu bile bile hala utanmıyorlar.

Son düzenleme:
d8qVXr.png

:hat:

SON DAKİKA - Rıdvan Dilmen, TFF Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

:red:

BFP ( büyük fenerbahçe projesi ) adım adım uygulanıyor desenize..

bu arada klinsman forvet olarak hala iş yapar Galatasaray'da.

o çevresi ile spor bakanlığına oynamaması mucize

Kalitenin yapamadığını bir yerden sonra özgüven yapıyor. Şenol Güneş'in farkıda buradan zaten.

Kulüpteki vasat sevicilik bitsede bizde özümüze dönsek. Koskoca Galatasaray neredeyse kasımda lige havlu atacak duruma geldi. Acı tarafı camiada şunu dert edecek sıkıntı yapacak adam yok. Galatasaray'ın kapısından geçemeyecek adamlar başkan oluyor, hoca oluyor ne yapıyoruz nereye gidiyoruz ya.

Kalitenin yapamadığını bir yerden sonra özgüven yapıyor. Şenol Güneş'in farkıda buradan zaten.

Kulüpteki vasat sevicilik bitsede bizde özümüze dönsek. Koskoca Galatasaray neredeyse kasımda lige havlu atacak duruma geldi. Acı tarafı camiada şunu dert edecek sıkıntı yapacak adam yok. Galatasaray'ın kapısından geçemeyecek adamlar başkan oluyor, hoca oluyor ne yapıyoruz nereye gidiyoruz ya.

Her ne kadar kendisini sevmesem de Fatih hocanın olduğu dönem 2-0 geriye düşsek bile maçı çeviririz umudu vardı. Dediğin gibi şenol çok iyi toparlıyor Bjk yi

Her ne kadar kendisini sevmesem de Fatih hocanın olduğu dönem 2-0 geriye düşsek bile maçı çeviririz umudu vardı. Dediğin gibi şenol çok iyi toparlıyor Bjk yi

Vallahi Fatih Hoca'ya ağır kırgın ve kızgınım milli takım mevzuları yüzünden ama özlüyorumda o günleri yalan değil keşke böyle olmasaydı.

Hamit Altıntop, Ümit Davala, Cihan Haspolatlı, Yıldıray Baştürk, Ömer ve Murat Erdoğan, bir şirket kurup Tuzlaspor'u satın aldılar. (Posta)

İddialıyım varya beğenmeden gönderdiğimiz Dzemaili+Emre+Bilal+Jose olsaydı Selçuk+Sneijder'den daha iyi olurdu

Bu takımdaki en büyük sıkıntı yönetim sorunların hepsini çözmek bazı şeyleri kökünden değiştirmek yerine üstünü kapamayı milleti susturmayı deniyor Allah korusun bu herifler 3 yıl daha klübün başında kalsın arazileri satsın bundan sonra anca ligde ilk 10'a girmeye oynuyor oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt