- 27 Ocak 2010
- 59.366
- 30.968
- 3.523
yönetime bulaşma sakın reis. son duyumlara göre s.z 17 yönetim kadrosuna sızmış.bunu emrahla konustum bi süre izlemede kalacağını bildirdi. yılbaşı sonrası bonbalar patlar büyük ihtimalle. fakaat o zamana kadar konuştuğun isimlere dikkat et herkesle muhatap olma. özel konuşmalarını sık sık temizle.Osman bu konuyu emrahla bir konusalim , o da yanindakilerle bir degerlendirir , bu ise bir son vermek lazim .. Kimle konustugumuzu bilmeden mi yaziyoruz mesajlarimizin yarisini
her aksam suni kavgalar ,alayci tavirlar , kim oldugu bilinmeyen bot kivaminda kisiler ... tamam osman ile sinan ile dalga gecilir , onlar da gecer , adresleri bellidir , ama kimligi belirsiz kisilerin keyfi olacak diye ulkenin en buyuk klubunun en fazla uye sayili forumu inandiriciligi sorgulanir
tonla katki verebilecek insan bu sebeplerden girmiyor uye olmuyordur eminim ... bakiyorum bir tane bilemedin iki tane kongre uyesi var burada , ua forumu da boyleydi
yani simdi su mu sonuc ? adminler dahil aslinda kimin kim oldugunu filan bilmiyor mu diyorsun ? tahmin edebilir , ama bilmek baska bir sey
sabret. sana söz yine baharlar gelecek. aydın başgan yine dönecek