Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayıyı kademeli düşürecekler yine.. sanki 1-2 senede anladılar hemen olmayacağını aaaaa pardon biz daha önce ülke olarak tüm turnuvalara katılıyorduk dimi unutmuşum..

Ben artık iyice ümidimi yitirdim bu ülke ile ilgili. Her alan bok çukuruna dönüştü.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Yonetim organlari dik duramadigi surece bu ulke futbolundan bi bok olmaz. 2 sene sonra yabanci kaleci olmuyor diye mirildanilsa hemen kaleci iptal edilir.
Orman kackini bulent denilen yaratik yabancilar makatindan kan alsin it oglu it, arap gotunu yalayip tekme kovulan karaktersiz babasiz tip

Fatih Hoca'nın yabancı serbestliğine destek vermesinden iki gün sonra böyle çıkış enteresan. Dursun olmasa sene sonu bizde derdim.

Mehmet Demirkol: "Mustafa Denizli Emre Mor'u çok istemişti. Kulüpten birçok isim 'Bu çocuktan futbolcu olmaz.' dedi ve transfer işi yattı."

ama bonservisi de cok yüksekti, Denizli cok ugrastik demisti

Mehmet Demirkol: "Mustafa Denizli Emre Mor'u çok istemişti. Kulüpten birçok isim 'Bu çocuktan futbolcu olmaz.' dedi ve transfer işi yattı."

ama bonservisi de cok yüksekti, Denizli cok ugrastik demisti

Scout ekibi teknik heyete rapor veriyor , teknik ekibin onayladığı isimler Futbol şubesi sorumluları Nazifoğlu ve Mehmet Özbek'e geliyor.

Listeyi içeren dosya en son Serhat Özbek tarafından youtube ve football menager ve fmscout veritabanında incelenerek değerlendiriliyor ve Emre Mor , Dembele gibi oyuncuların birçoğu veto yiyor.

Dursun Özbek'in olaydan haberi hemen hemen hiç olmuyor , zira kendisi sadece idarı ve inşaat işleriyle meşgul.

Ulan yemin ediyorum bizleri futboldan soğutmak için herşeyi yapıyorlar

Futbolun içine bu kadar siyasetin karıştığı bir memlekette Futbol konuşmak çok itopik kaçıyor ...

Musti başarılı olmasa da onun döneminde Donk dışında kötü oyuncularla pek ilgilenmiyorduk. Kapustka, Mor, Linnes, Cyprien filan

bizim hazirlik macimiz yok mu yahu

Bjk yarin ikinci hazirlik macini oynayacak milli mac arasinda

Dursun'u adamdan saymayıp bir kadro yapmak istiyorum;
Muslera
Alves-Rugani-Ahmet-Balta
Emre B-Melo
Bruma-Sneijder-Rody
Soldado

Melo 2 sezon çok net daha oynar kondisyonu çok iyi. Emre Belez 2 sezon daha oynar, zaten mevkisi gereği çok kasmasına gerek yok. Balta süt liginde iş görür.

Soldado-Rugani-Alves 3'lüsü 30 milyon euro civarı bir rakama bonservis çözülür.

Zaten Sabri-Selçuk-Cavanda-Carole-Linnes gibi çöpleri kovunca veya enayi bulup satınca cebimizde otomatikman bu kadar para kalacaktır. Yedek olarak da Tolga çöpü, Serdar, Eren vs... kalır zaten.

Dursun'u adamdan saymayıp bir kadro yapmak istiyorum;
Muslera
Alves-Rugani-Ahmet-Balta
Emre B-Melo
Bruma-Sneijder-Rody
Soldado

Melo 2 sezon çok net daha oynar kondisyonu çok iyi. Emre Belez 2 sezon daha oynar, zaten mevkisi gereği çok kasmasına gerek yok. Balta süt liginde iş görür.

Soldado-Rugani-Alves 3'lüsü 30 milyon euro civarı bir rakama bonservis çözülür.

Zaten Sabri-Selçuk-Cavanda-Carole-Linnes gibi çöpleri kovunca veya enayi bulup satınca cebimizde otomatikman bu kadar para kalacaktır. Yedek olarak da Tolga çöpü, Serdar, Eren vs... kalır zaten.
Emre&Melo güzel olmuş renktaş hayal gücüne bayıldım.

Rumen basını Galatasaray'ın Romanya-Danimarka milli maçında sağ bek Romario Benzar'ı izlediğini iddia etti. [gamaspor]

Vergi Cenneti Türkiye
C7_ul0mXwAAg5G5.jpg

Roy Nemer‏ @RoyNemer
Another piece. Lionel Messi paid the Argentina National Team security's salary for 6 months. They were not paid by AFA. Messi paid them

Ali Naci ye göre bizde Emre Mor icin devreye girmisiz :red:

Chedjou, Cavanda, Linnes, Hakan Balta, Sabri ve Tolga Ciğerci, sezon sonunda gönderilecek oyuncuların başında geliyor. (TRT Spor)

Şili maçında hakeme ''Si*tir git. Ananın am*na koyayım'' diyen Lionel Messi 4 maç ceza aldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt