Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.684
- 14.530
- 2.623
Yedek kulübesinde kötü giden maçlar için çok fazla hamle şansımız oldu. İlerde bunun faydasını çok göreceğiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes biz olamaz iyi olmuş2 x 2 bitmiş
Kanka ft o kadar para harcayıp o kadar leş kadroyu nasıl kurdu tez konusu yeminlenelssonun gsdeki en kötü maçı. bu maçı hafızalarımızdan silelim
Yarın akşam havuz başı bu şekilim
Başak ı izledim ligin en hazır ve ne oynadığını bilen tek takımı. Mallık yapmazlarsa hoplatırlarismail ersin yerine yine altyapıdan genco oynatacakmış kalede. ankaragücü maçındaki genco. güzel bir maç olacak![]()
Keny yediği kazığı hattrick yaparak rakibe mesajını verir diye yorumladım.Başak ı izledim ligin en hazır ve ne oynadığını bilen tek takımı. Mallık yapmazlarsa hoplatırlar
Wanda'yı PSG üstüne salsak 1 haftaya bonservisini çözer üstüne 5 m euro parayla İstanbul'a dönertansel milot ve icardide opsiyon için çok uğraştığımızı ama kulüplerin çok yüksek bedel çektiği için opsiyon konulmadığını söyledi yayında.

Nelerden gecmisiz biz

Bugün Torreira bir pozisyon da sağa pas verecekti baktı rakip orada kalabalık topu soluna çekti çalım attı faul aldı. Bir pozisyonda da Boey'in önüne muhteşem ara pası attı. Muhteşem bir oyuncuya sahibiz.
Nelerden gecmisiz biz