GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
duboisi oyund kısa süre de olsa begendim.bi şutu önledi ya da kesti,bi de sonlarda çalımı attı ve faulu aldı baskıda.ayagı cok iyi herifin

Devre arasi diyorum zaten renkttaş. Bu çileden kurtulalım artik

milli takımda sol bekte gösterdiği performansı uzun vade de gösterebilir mi acaba, gerçi önemi yok. müldür çok değerli bi transfer olur.

yalnız bu kuralın akıbeti nolacaksa ocak ayında transfer dönemi başlamadan netleştirilmeli. gelecek sezon aynı şekilde +3 devam edecek mi, etmeyecek mi.. ona göre planlama yapılır

Bizim yerli sorunumuz yok

Kimsede bizde olan yerliler yok

Cok sikisirsak muslera okan yapariz

Bence digerleri dusunsun

Altay ferdi irfancan
Ersin tayyip salih
Ugurcan eren abdulkadir

Surdan benim takimima alacagim bi ugurcan var
Bunu ben hep soyluyorum. Rakipler kimlerle oynuyor.

Ciddi bir yerli sorunu var istediğiniz kadar yok deyin ve devre arasına kadar da sorun yaşatacak. Devre arası da harıl harıl yerli arayacağız.
Kaleye Okan Kocuk'u koymadigimiz surece devre arasi kimi getirirseler getirsinler yerli sorunumuz devam eder bence, cunku kalkip sagbeki (Boey ve Leo varken imkansiz) yada stoperlerin ikisinide yerli yapmayacaksak, solbek disinda mevki yok yerli yapabilecegimiz. Nelsson'u satma plani yapiyo olabiliriz eger Muslera banko oynamaya devam edecekse.

Bizim yerli sorunumuz yok

Kimsede bizde olan yerliler yok

Cok sikisirsak muslera okan yapariz

Bence digerleri dusunsun

Altay ferdi irfancan
Ersin tayyip salih
Ugurcan eren abdulkadir

Surdan benim takimima alacagim bi ugurcan var
abdulkadiri pek tutmuyo trabzonlular.yusufu yazabilirsin yerine,bi de umut bozok var işte

Tabiki genis kadro olacak ve ilk 11 yapmakta zorlanacagiz

Eksik kadro olunca orta sahaya adam bulamiyorduk hatirlarsaniz

Iyi olan oynayacak Okan hocanin da dedigi gibi

boeye teşekkür edip dbüaya formayı vermek lazım herif başka 1 kalite
katılıyorum ne yazık ki
boey cok iyi kosuyor her yerde ama son bitiriş olmuyor
dubua kısa dkda bile ayagının kalitesini gösterdi
sol beke entegre edılmelı boeye sövülmeye başlanana kadar

Pozisyonu buldum golü yedikten 1 dakika sonra skor 2-3'ken 90.30'larda gerçekleşmiş ucuz yırtmışız şurada PVA kafasından sekse adam boş kaleye gol atacak veya PVA'ya çarpsa gene adamın önüne düşebilirdi.

PvA yerine Dubois oynarsa, en azindan denenirse guzel is yapmis oluruz. Boey; takimin dinamosu gibi suanda eksiklerine ragmen artilari daha fazla. Olmadi Kazimcan'i kazanip, Emin gibi, denemeliyiz. Boylelikle, yerli opsiyonu olsturup farkli varvasyonlar deneyebilir hoca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt