GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan balta hala u19 teknik direktörü mü

Eger öyleyse dogru bir yapilanma var alt yapi da
evet teknik direktörü çocuklarıda uzun zamandır tanıyor bencede avantaj
hakan boş biri degil ben umutluyum kendisinden futbolu bırakınca 2 yıl kadar ingilterede kaldı egitimler aldı

yayıncı kuruluşta guguk kuşu gibi öten kestanelerden degil

Bu barış yurduseven dandik bir muhabirken nasıl böyle yükseldi?

--------muslera---------
boey-abdül-nelson-dubua
-------mitsö-torreira
yunus-oliviera--kerem
-------mertens------

--------muslera---------
boey-nelson-abdüs-dubua
-----oliveira-torreira
yunus-yusuf--kerem
-------mertens------

bugun u 19 macını verecek mi GS tv? tanımadıgım bebeler vardı fotolarda.inanç gürbüzle,baran demiroglunu tanıdım sadece.efe akman ve ali turapta kadroda.yasin çekirge ve ali yeşilyurt da kadrodadır.halim ayaz var mı acaba

İdeal on birimiz ekteki gibi görünmektedir

Okan
Dubois Nelsson Abdülkerim PvA
Torreira Oliveira
Yunus Yusuf Mertens
Icardi​
Kerem baya rahatladı 1. golden sonra yüz ifadesi değişti böyle omuzlarındaki yükü atar gibi oldu ardından 2'yi çaktı bence Kerem şu an için kesilmez kötü oynarsa kesilir yavaş yavaş prime Kerem'e dönecek gibi gözüküyor.

Kerem baya rahatladı 1. golden sonra yüz ifadesi değişti böyle omuzlarındaki yükü atar gibi oldu ardından 2'yi çaktı bence Kerem şu an için kesilmez kötü oynarsa kesilir yavaş yavaş prime Kerem'e dönecek gibi gözüküyor.
Daha ne kadar kötü oynaması gerekiyordu kesilmesi için. Takım için oynamayı öğrenmesi için ısrarla oynatılması değil kenara alınması gerekiyor ama hocanın bunu yapması için Okan veya Kazımcan'dan birini oynatması lazım, bu da şu aşamada radikal bir karar olacağından doğru yolu bulmamız zaman alacak.

Taraftara gol sevincinde trip atan topçuları oldum olası sevmemişimdir, bu gibi adamların takıma nifak sokma riski de maalesef çok yüksek oluyor.

Daha ne kadar kötü oynaması gerekiyordu kesilmesi için. Takım için oynamayı öğrenmesi için ısrarla oynatılması değil kenara alınması gerekiyor ama hocanın bunu yapması için Okan veya Kazımcan'dan birini oynatması lazım, bu da şu aşamada radikal bir karar olacağından doğru yolu bulmamız zaman alacak.

Taraftara gol sevincinde trip atan topçuları oldum olası sevmemişimdir, bu gibi adamların takıma nifak sokma riski de maalesef çok yüksek oluyor.
Son maç kötü oynasa muhtemelen son şansı olacaktı ama bence fırsatı değerlendirdi yabancı kuralı varken ne yazık ki sahada olması lazım Muslera kesilmesi de yakın zaman da olmaz belki kolay maçlarda yapabiliriz ama güçlü ekiplere karşı mücadele ederken Muslera devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt