GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan buruk

"nasıl bir takımız ki, hiç bir zaman güncel teknik direktörümüzü ve oyuncularımızı desteklemiyoruz. bir grup tudorcu, bir grup terimci, bir grup lucescucu falan. bir tek güncel teknik direktörümüzü beğenmiyoruz. işin kötüsü bugünün terimcisi, terim geldiğinde de okan buruk'u övecek.

futbolcuda da öyle yunus akgün bizdeyken bu çocuktan olmaz diyorlardı, kiralık gitti, bu çocuğu kiralık gönderen haindir dediler, geri döndü, bu takımda işi yok diyorlar. bu takımda yeri olmayanlar sizsiniz de işte yapıcak bir şey yok."

Keramettin admirin postu sandim yoksa ??

bu nasıl fikstür lan ? karşılaştığımız rakipleri geçtim hadi 2 maç üst üste deplasmanda oynadık şimdi fikstüre bakıyorum yine 2 maç üst üste deplasman var bu nasıl iş la ?

bu nasıl fikstür lan ? karşılaştığımız rakipleri geçtim hadi 2 maç üst üste deplasmanda oynadık şimdi fikstüre bakıyorum yine 2 maç üst üste deplasman var bu nasıl iş la ?
Ilk devre 18macin 11i deplasman. Ikinci devre tersine dönecek, ilk devreyi makul puanda bitirirsek 2ci devre supururuz allahin izniyle

Zor maclardan antalya, ads, ts, basak, febe maclarini icerde oynicaz ikinci devrede

Fikstür avantajı gibi görünenin dezavantaj olduğunu da defalarca gördük.

Bu sene kağıt üzerinde en kolay 2 maçımız Giresun ile içeride olan maç ve Ümraniye deplasmanıydı.

Birinde tek yenilgimizi aldık, diğerini 90'da Gomis ile geçebildik az daha puan bırakıyorduk.

2 gün önce Beşiktaş gitti İstanbulspor'a puan bıraktı.

Açıkçası fikstür diye bir şeye inanmıyorum ben.

O yüzden çıkıp her maçı kazanmak için aynı konstantrasyon ile oynayıp bitirmeliyiz.

Emek Ege: “Fenerbahçe’de oynar mıydınız? Hiç teklif aldınız mı?”

Cevad Prekazi: “Hayır. Ama teklif aldım. Pesic evime Fenerbahçe yöneticisini getirmişti. Pesic’i dövecektim. “Kime sordun? Kime sorarak getirdin Fenerbahçe yöneticisini evime?” dedim. Önüme açık çek koydular.” İstediğin rakamı yaz dediler. “Hayır” dedim. Galatasaray ile 3. sözleşmemi yapacaktım. Belki ayrılabilirdim idarecilere kalbim kırılmıştı. Eşim maça gelmişti, eve döndük, ağlıyordu. Ne oldu dedim? “bu taraftarlar için gerekirse bedava oyna” dedi, kaldım.” “Eşim olmasaydı belki ayrılırdım Galatasaray’dan. Didier Six beni arıyordu Fransa 1. Lig’den… Daha büyük paralar vardı orada. İstesem giderdim. Eşim, “sırf Galatasaray taraftarları için burada kalacaksın” dedi. Benim için iyi bir karardı. Hiç de pişman olmadım”
680466dccbf1f8fd980812353ad846e0.jpg

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Ilk devre 18macin 11i deplasman. Ikinci devre tersine dönecek, ilk devreyi makul puanda bitirirsek 2ci devre supururuz allahin izniyle

Zor maclardan antalya, ads, ts, basak, febe maclarini icerde oynicaz ikinci devrede
Lider olmasak bile liderin en fazla 6 puan gerisinde devre arasına girelim bize yeter.

adana maçının deplasman biletleri ne zaman satışa çıkacak bilgisi olan varmı

minimum 3-4. Güzel diziliyordu takım. Kerem genelde yayın çaprazında beklerdi. Bir tane de gol atmıştı Alanya'ya. Doğru pozisyon aldığı için.
Alanya, Göztepe ve Barcelona dışında yoksa Terim dönemiyle aşağı yukarı aynı oluyor. Bu da yeterli bir sayı değil bana göre.

Rashicayı kadroya bi şekilde şey etmek gerekiyor, okan mi oynar artık sol bekte berkan mi oynar bilemem, ayrıca bence midsjto de daha çok kullanılmalı, icardi hakkında kafam karıştı, seferovic kendini bulsa daha yararlı olur gibi

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamam şöyle yapılabilir.
İcardi net performans vereceği aşikar ancak şu şartlarda öncelik olarak net mertens daha hazır mertens forvette oynadığında arkasındaki gomise bir pas bıraktı normalde herhangi birisi onu gol yapardı. Neyse konumuz o değil hızlı atağa çıkamıyoruz ne gomis ne sefer koşabilecek seviyede değiller. Anca 5 maçta bir 20 dakika sprint atabilirler o kadar sonraki 5 maç yürüme modunda takılırlar.

O nedenle gomis ne olursa olsun asla as oynatılmamalı. Bu futbol tüzüğünün 1.maddesi.
2. Mertens forvet oynatılıp arkasına da onun yaptığı işleri yaptıracağımız oyuncu da yunus olur. Zaten topla ve rakiple savaşıyor e aynısından 3 tane daha olunca orta sahadan ileriye gidemiyor takım. Yunus iyi yönlendirilirse mertensin defansif oyununun benzerini alabiliriz. İleride de mertensin özelliklerini kullanırız kazan kazan oyunu bu olur.
Sonra kerem-yunus-mertens üçgeniyle topu eveleyip gevelemeden hızlı bir şekilde atağa çıkarabilirsek skor katkısı da alırız.

Son olarak herkes oynasın ama sınıra yakalanmayalım kafasından da çıkmak gerekir. Bir maç mertens bir maç yunus bir maç kerem bir ma. icardi mata midsjo rashica şeklinde ilk 11 başlamak gerekir.
Kimse alınmayacak kimse gücenmeyecek ancak 5 değişikliğin olduğu yerde ise her hafta ekstra 5 kişi de süre alacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt