GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hafta sonu lig olmayacağını düşüne düşüne hayattan soğudum resmen
futbolla ilgilenmeyen herifler nasil hayatini idame ettirebiliyor acaba
hafta sonunu beklemenin bir amacı olmalı bnc böyle boktan amaçsız hayat mı olur
ya da tam tersi bizim psikolojimiz bozuk belki

Serkan Yetkin Cem Dizdar'dan kurtarmış mı kendisini? Şimdi denk geldim Erbatur'la yayına çıkmışlar.

hafta sonu lig olmayacağını düşüne düşüne hayattan soğudum resmen
futbolla ilgilenmeyen herifler nasil hayatini idame ettirebiliyor acaba
hafta sonunu beklemenin bir amacı olmalı bnc böyle boktan amaçsız hayat mı olur
ya da tam tersi bizim psikolojimiz bozuk belki
Senin psikolojin bozuk Haluk

Bizim sahaya full konsantre olmamiz ama 1 haftadır tv de olsun youtube da olsun yorumlara bakıyorum, yok Fatih Terim belgeseli, yok Yusuf Demir Türk mü yabancı mi, şimdi de wanda icardi ayrılığı. Konsantrasyonu dagitmamak lazım ve benim şuan ki düşüncem İstanbulspor maçı ne olur ve nasıl oynarız

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim sahaya full konsantre olmamiz ama 1 haftadır tv de olsun youtube da olsun yorumlara bakıyorum, yok Fatih Terim belgeseli, yok Yusuf Demir Türk mü yabancı mi, şimdi de wanda icardi ayrılığı. Konsantrasyonu dagitmamak lazım ve benim şuan ki düşüncem İstanbulspor maçı ne olur ve nasıl oynarız

Hep oyunlar senaryolar
Sustuysak bi yere kadar
Aklınızdan çıkarmayın
Türkiyedir Galatasaray

diyerekten artık sahaya odaklanmalıyız

FIFA 23 Rating 1.miz 84 ile Mertens.. Genel olarak katılıyorum. Visca çok fazla sadece. Bir de Kerem, Icardi, Yunus, Nelsson gibi isimlerde +79 bandında olmalıydı Mertens, Torreira, Oliveira ve Muslera gibi
FB_IMG_1663928852987.webp

A Milli oyuncularımız Kerem ve Yunus, Uruguay Milli oyuncularımız Muslera ve Torreira, Belçika Milli oyuncumuz Mertens ve Danimarka Milli oyuncumuz Nelsson.. Galatasaraylılar olarak hepinize Başarılar diliyoruz. Bizi gururlandırın Gönül Boey ve Duboisi Fransa, Oliveirayı Portekizde görmek isterdi ama olsun.
InCollage_20220922_214843480.webp

Ligin en iyi sag bekiydi şimdi ligin en iyi sol beki oldu çünkü Boey inanılmaz bir oyuncu oldu. İkiside çok mutlu ediyor bizi. Dubois Fransa Milli havuzuna girebilmiş, 4 sene Lyon gibi bir takımda Kaptanlık yapmış bir oyuncu. Ama Boeyi şuan salsan Psgye gider o derece iyi. İkisinden de razıyız
-fvqnms.webp

bu fbliler, sondan bir hafta önce (yanlış hatırlamıyorsam fükstür öyleydi) arena'ya şampiyon gelmek ya da bir ihtimal şampiyonluğu arena'da ilan etmenin hesabını yapıyorlar.

şu an moral anlamında ve sahada "ortada olan, gri pozisyonlarda" lehte karar verilmesi anlamında inanılmaz bir ittirme var fb'ye. her yerde jj ve fb güzellemeleri. her maç rakip aleyhine bir kk ya da bir penaltı. medyaya ve hakem camiasına inanılmaz hakimler. o yüzden saha dışında bizlere taraftar olarak, sahada futbolculara ve en önemlisi de masa başında yöneticilerimize büyük iş düşüyor.

kenetlenmeli, ne olursa olsun bu sinerjiyi bozmamalıyız. biz kazandıkça moralman düşecekler. fikstür avantajı bize geçince de görüşeceğiz.

7 maçta 2 puanı bulunan ümraniyespor'a nasıl yağmur gibi pozisyonlar verip, 3 gol yiyip, 90+'da şansa beraberliği kurtardıkları, 8 aydır resmi maç yapmayan kiev'e elenip, grup maçında yine son saniyede şans golü ile kazandıklarını, 4-2 biten ads maçının 3-0'dan 3-5'e dönecekken, ads neredeyse her dakika pozisyona giriyorken, rakip stoper oyuncularının bireysel hataları ve uzaktan şut ile kazanıldığını, kasımpaşa maçında oynayan esas mevkisi forvet olan bir oyuncunun stoper oynatılıp, 15. dakikada kırmızı kart ile maçın çözülmesini, fransa deplasmanında 5 olacak maçın yine şansa 2-2 olduğunu unutturup, her dakika güzelleme yapılıyor. en çok gol atan takım fb, zaten bir maçta k.paşaya, yukarıda yazdığımız şartlar oluştuğu üzere 6 gol attı yahu :d

şu an henüz oturmamış oyunuyla gs, uçan kaçan fb aynı puanda. hangi takımın, kimler ile oynadığı da ortada. maçları nasıl ufak detayların, varda verilen gri pozisyonların etki ettiği de ortada.

yanlış anlaşılmasın, ben gs fb'den üstün oynuyor demiyorum. biz de bir çok maçımızı son dakikada gelen goller ile ve tek farklı kazandık. fakat oyun olarak hiç de gerisinde değiliz fb'in. her iki takımın da henüz yapamadıkları ve iyi yaptıkları şeyler var ve bence şansları birbirine çok yakın. ancak yapılan algıya bakarsak, fb sanki bizim 96-00 kadrosu gibi oynuyor. seyircilerini stadyumda tutmak için, son yılların en iyi fbsi güzellemeleri yapılıyor. ekşi'de falan her hafta bir fb ve jesus güzelleme entrysi debe oluyor.

sizden nacizhane ricam, elinizden geldiğince, kendi çevrenizde, sosyal medyada vs her daim takımın yanında olun. herkesin taktığı oyuncu muhakkak oluyor ama bu sene özel bir sene. ben demiştimlerinizi, takıntılarınızı bir kenara bırakın ve kenetlenin.

%100 GS!

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt