Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
erden başkan afrikadan scout transferlerini yapıp tutanları gsmizi sampiyon yapması için satacak diye yorumladım. 1-2 tane klas afrikalı bulsa yeter de artsr bile bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topa vuruyor adam faul göremedim.Kazımcan kırmızı kart.
Hazırlık maçında kırmızı kart nedir yav, aşırı kasıtlı bişey olmadıkça. Hem de 5 dk içinde 2 sarı göstererekTopa vuruyor adam faul göremedim.
2. Sari dan attı hüseyin gocuk
Burdan gençler gider oynar, scoıt transferlerini oraya yaprız orda denerizerden timur cebinden para verip alıyor ki laf söz atmasın bazı leş kargaları. yoksa gs için aldığı kesin bir durum bence. inşaatçı adam ne diye gidip belçikadan futbol takımıyla uğraşsın
Hüseyin sırf gsli diye atmıştır. Bunun hakemlik yapması küfür gibi birseyHazırlık maçında kırmızı kart nedir yav, aşırı kasıtlı bişey olmadıkça. Hem de 5 dk içinde 2 sarı göstererek
nevzat dindar da o tarz konuştu. altyapı oyuncularını ve scout transferlerini geliştirmek için kullanacak büyük ihtimalle. morutan ve cicaldauya takım aramaktan kurtulurduk en azından, oraya gönderip sürekli oynatırdık. aynı şekilde hamza, metehan gibi gençler de maç tecrübesi kazanırdıBurdan gençler gider oynar, scoıt transferlerini oraya yaprız orda deneriz
Nerde maç kanal söyle samifield
Ross penalti kacirdi danimarka elenmisMatias Ross'un takımı penaltılara kaldı Hırvatlar ile 2-1 Danimarka u21 normal sürede yenmişti. Uzatmaları izleyebildiğim için Ross nasıl oynadı bilmiyorum.
Uefa kiralik oyuncu siniri getiricek zor o isnevzat dindar da o tarz konuştu. altyapı oyuncularını ve scout transferlerini geliştirmek için kullanacak büyük ihtimalle. morutan ve cicaldauya takım aramaktan kurtulurduk en azından, oraya gönderip sürekli oynatırdık. aynı şekilde hamza, metehan gibi gençler de maç tecrübesi kazanırdı
ne maçı hocamNerde maç kanal söyle samifield
Yusuf demirin maci birader.ne maçı hocam
bilgim yok renktaşYusuf demirin maci birader.