GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kötü oynayanı eleştirdiğimiz için fb taraftarına benzemedik. galatasaray'a hiçbir şey kazandırmamış gsde en ufak başarısı olmayanları gereksiz koruyup yücelttiğimiz için fb taraftarına benzedik.(şahsi görüşüm)
İkisi de değil.

Temel fark başarıyı kendine hak görmek.

Fenerlilerin hepsi Fener'in sırf Fenerbahçe olduğu için her sene her şeyi kazanmayı hak ettiğine inanır. 'Fener büyüklüğü böyle bir büyüklüktür' lafına böyle ayılıp bayılmalarının sebebi, bu lafın Fenerli olmanın özünü çok güzel yakalamasıdır.

Başarıyı kazanılacak bir şey olarak görmezler, zaten kendilerinin olması gereken bir şey olarak görürler. Bizim özellikle yeni yetme taraftarımızda da bu durum var. 2000'den sonra doğan GS taraftarları örneğin birinci Dursun döneminin iki sezonunu saymazsan (ki bence pek sayılmaz çünkü yeterince uzun değil) ekseriyetle cefa çekmemiştir, ama bizler Fener'in bizden net şekilde önde olduğu dönemleri yaşamış ve bilmiş insanlarız.

kağıt üstünde var üstat ona lafım yok. ben biraz hayal kırıklığına uğradım artık 7 haftadan sonra.
mata da şuan gomis gibi son 30dk topçusu gibi geldi biraz. hazırlık maçında yükselmiştik ama dün 20.dkda falan yakın kameradan gösterdiler nefes nefese kalmıştı. ilk11 topçusu olması için zaman gerecek o kesin o zaman farklı konuşabiliriz

Veiga ortada ve traore gibi kanat senin dedigin adamlar. Bunlar ve elimizdeki kadroyla cl gruplari bile geceriz. Ins. sampiyon olup bu eksigimizi kapatip cle gideriz.

Neyse ya Fener de illa ki bir ara şampiyon olacaktı. O aradan çıkmış olur.

DiJaH9IXkAYlfy6.jpg

Yav diyorum dostumu ozledim, oda akillanmistir. Boyle tuhaf mesajlar paylasmiyordur artik ve gonul rahatligiyla engelini kaldirabilirim... hanim bassa bile birsey gormez..

Ama cocuk.. ah ulan bu cocuk.. işi gücü fontrikonton

Ikisinde de is yok. Gelde dünkü maca mertensin kacirdigina yanma. Lider olup isi götürürdük. Neyse kayseriyi yendikmi önümüz acik.

Oyunda çok bir problem yok bence 24 şut çekmişiz 4’ü isabetli, yayın ordan üsten out’a atıp duruyorlar, kalite eksilkliği bariz. Kerem ve Yunus’tan en az biri kenardan gelmeli.

——————Muslera————
———-Nelsonn-Mete—Abdülkerim
Boey—————
——-—Sergio—Torreira—Midstjö
——————-Yusuf/Mata
—Kerem/Rashica/İcardi——Mertens/Yunus

Geride de mecburen solbekte Abdül falan denenmeli, Emin ya da Metecan 11 olmalı, Mete denenebilir.

En azından oyunun bir bölümünde bunları denemeliyiz, o kadar adam aldık hiçbirine süre vermiyoruz adam gibi..

Giresun'un cezalıları olmasa Bjk'yi kesin yenerlerdi.

Bu hafta bol gollu gecer denilen 2 mac da 0-0 bitti. Iste super lig bu!

Hesaplamalarıma göre milli araya liderin 3 puan gerisinde 7. sırada giriyoruz

Edit: Tekrar hesapladım liderin 2 puan gerisinde 4. sırada giriyormuşuz.

Son düzenleme:
pva yeniden sol bekteki yerini almalı
dubois zorlamasından vazgeçilmeli. aynı kanatta iki ters ayaklı adam olmaz
Yani özellikle bizim gibi topu bekleriyle rakip sahaya götürmeye çalışan takımlar için çok geçerli bu durum. Hele ki sol stoperin de solak olup topu çizgiye doğru açtığı zaman solak sol bek ile devam etmek gerekiyor. Geldiği günden beri PvA u o kadar eleştirdim ama Dubois oynadığı zaman baskı altında topla çıkması imkansıza yakın adam sol ayağı yokmuş gibi davranıyor. Baskı yediği zaman geride ileri şişiriyor, ileride topu çekip sağ ayağına alıyor filan acayip vakit kaybı oluyor bizim adımıza

Bu ligde daha çoook gel gitler olacak. Üç büyükler götürür diyordum ama ibb yi hafife almamak lazım. Üç büyükler birbirini yerken yine aradan sıyrılırlar mı belli olmaz. Alıp götürüverirler pandemi de olduğu gibi. Dikkat etmek lazım. 1 gol yediler o da penaltıdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt