Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Katıldımpva yeniden sol bekteki yerini almalı
dubois zorlamasından vazgeçilmeli. aynı kanatta iki ters ayaklı adam olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katıldımpva yeniden sol bekteki yerini almalı
İkisi de değil.kötü oynayanı eleştirdiğimiz için fb taraftarına benzemedik. galatasaray'a hiçbir şey kazandırmamış gsde en ufak başarısı olmayanları gereksiz koruyup yücelttiğimiz için fb taraftarına benzedik.(şahsi görüşüm)
kağıt üstünde var üstat ona lafım yok. ben biraz hayal kırıklığına uğradım artık 7 haftadan sonra.
mata da şuan gomis gibi son 30dk topçusu gibi geldi biraz. hazırlık maçında yükselmiştik ama dün 20.dkda falan yakın kameradan gösterdiler nefes nefese kalmıştı. ilk11 topçusu olması için zaman gerecek o kesin o zaman farklı konuşabiliriz
dogru diyo
Lider başak miHesaplamalarıma göre milli araya liderin 3 puan gerisinde 7. sırada giriyoruz
Edit: Tekrar hesapladım liderin 2 puan gerisinde 4. sırada giriyormuşuz.
Maalesef. Önümüzdeki ekipler Başakşehir, Fenerbahçe ve maç fazlasıyla Konyaspor.Lider başak mi
Kimlere puan kaybediyoz reisMaalesef. Önümüzdeki ekipler Başakşehir, Fenerbahçe ve maç fazlasıyla Konyaspor.
Tek tek yazamam şimdi ama bir virajlar hesabı yaparız haftaiçinde.Kimlere puan kaybediyoz reis
Yani özellikle bizim gibi topu bekleriyle rakip sahaya götürmeye çalışan takımlar için çok geçerli bu durum. Hele ki sol stoperin de solak olup topu çizgiye doğru açtığı zaman solak sol bek ile devam etmek gerekiyor. Geldiği günden beri PvA u o kadar eleştirdim ama Dubois oynadığı zaman baskı altında topla çıkması imkansıza yakın adam sol ayağı yokmuş gibi davranıyor. Baskı yediği zaman geride ileri şişiriyor, ileride topu çekip sağ ayağına alıyor filan acayip vakit kaybı oluyor bizim adımızapva yeniden sol bekteki yerini almalı