GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an kullandığımız kulübün asıl renklerine daha yakın ama ben de eski kullandığımız renkleri seviyorum
1665046205549.webp

renklerini en çok beğendiğim forma bu

Edit

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

geçen gün diagneye sallamıştım 3 karısı var diye ama yanındaki iki hanımefendi kardeşiymiş

bu realmadriddeki rodyrigo ALLAHIN lutfu gibi.şampiyon olursak brezilyadan gol vursu olan bi yetenek alalım lütfen.yunusu ve keremi sat erden baba,ordan ekleriz.yabancı sınırı da kalkacak zaten

bu realmadriddeki rodyrigo ALLAHIN lutfu gibi.şampiyon olursak brezilyadan gol vursu olan bi yetenek alalım lütfen.yunusu ve keremi sat erden baba,ordan ekleriz.yabancı sınırı da kalkacak zaten
Altyapi diye ölüyorsun ilk firsatta yunusu satiyirson. Nasil bi celiski bu sergo.

takımın zararına oynayan babam olsa gönderirim
2 maç kötü oynayınca oyuncuya gitsin, çöğ muamelesi çekilecekse hiç bir alt yapı oyuncusunu kazanamazsın yalnız bu kafayla boşuna alt yapı ile ilgilenmeye, yatırım yapmaya gerek yok. Genç oyuncu hata yaparak bazen kötü oynayacak böyle böyle kazanılacak.

8 haftadır takımın içine ettiler.bu kafayla giderlerse yakında yuhlanacaklar.ben desteklesem ne olur...her koyun kendi bacagından asılır

@Sami Karakoç

Yanlisim yoksa sen transfer döneminin sonuna dogru Brekaloyu mu istiyordun? Sözlesmesi uzaltimayacak gibi duruyormus. Rashicaya para yetmezse onu belki belese almayi düsünebiliriz.

Aynen ustat brekalo ve rashicayi istiyordum.

Bosa cikiyorsa ocak ayinda cokmek lazim rashicadan bagimsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt