Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.918
- 20.893
- 1.848
Şu an kullandığımız kulübün asıl renklerine daha yakın ama ben de eski kullandığımız renkleri seviyorum
renklerini en çok beğendiğim forma bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an kullandığımız kulübün asıl renklerine daha yakın ama ben de eski kullandığımız renkleri seviyorum
Altyapi diye ölüyorsun ilk firsatta yunusu satiyirson. Nasil bi celiski bu sergo.bu realmadriddeki rodyrigo ALLAHIN lutfu gibi.şampiyon olursak brezilyadan gol vursu olan bi yetenek alalım lütfen.yunusu ve keremi sat erden baba,ordan ekleriz.yabancı sınırı da kalkacak zaten
takımın zararına oynayan babam olsa gönderirimAltyapi diye ölüyorsun ilk firsatta yunusu satiyirson. Nasil bi celiski bu sergo.
2 maç kötü oynayınca oyuncuya gitsin, çöğ muamelesi çekilecekse hiç bir alt yapı oyuncusunu kazanamazsın yalnız bu kafayla boşuna alt yapı ile ilgilenmeye, yatırım yapmaya gerek yok. Genç oyuncu hata yaparak bazen kötü oynayacak böyle böyle kazanılacak.takımın zararına oynayan babam olsa gönderirim
Altyapıyla ilgilenmeyin o zaman boşuna methiyeler düzmeyin oyunculara. 2 maç bile sabır göstermiyecekseniz zamanınızı harcamayın.takımın zararına oynayan babam olsa gönderirim
Tamam ama cokta sabirsiz olmayalim. Düzelecektir.takımın zararına oynayan babam olsa gönderirim
Aynen ustat brekalo ve rashicayi istiyordum.@Sami Karakoç
Yanlisim yoksa sen transfer döneminin sonuna dogru Brekaloyu mu istiyordun? Sözlesmesi uzaltimayacak gibi duruyormus. Rashicaya para yetmezse onu belki belese almayi düsünebiliriz.
![]()
„Kicker“: Vier Spieler auf Wolfsburger Streichliste – Marmoush & Otavio sollen bleiben
Beim VfL Wolfsburg enden Verträge von acht Spielern mit einem Gesamtwert von 31,8 Millionen Euro im kommenden Jahr. Ein Blick auf die Streichliste. [...]www.transfermarkt.de