Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.553
- 20.858
- 2.233
Artik kabul edelim ki bazi mevkilerin degil kötünün iyisini, en kötüsünün kötüsünü seciyoruz. Artik kim kötüyse o oynayacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazımcan'ın son orta muhteşem ötesiydi Abdülkerim'in direk atması gerekiyordu maç içinde de fena ortaları yok bence üstüne yüklenmeliyiz ama önünde Rashica olması lazım Mertens çok yalnız bıraktı.Kazimcan'in son dakikadaki al-da-at dedigi pozisyon/orta var Abdul'e. Yani o pozisyon bile tek basina bir cevap olur. Konu ortalardan once, kisa ve ara paslarda cogu hatali ve rakibe gitti, Midtsjo (ki en begendigim oyuncularimizdan), Nelsson, Torreira, Mertens ve Mata cok fazla top kaybi yaptilar..
Bence artik onumuze bakmaliyiz, takim olarak kotu bir Galatasaray vardi herseyden once. Hoca'nin rakibe gore tercihleri de hataliydi. Umarim tekrar edilmez.
Kazimcan'in son dakikadaki al-da-at dedigi pozisyon/orta var Abdul'e. Yani o pozisyon bile tek basina bir cevap olur. Konu ortalardan once, kisa ve ara paslarda cogu hatali ve rakibe gitti, Midtsjo (ki en begendigim oyuncularimizdan), Nelsson, Torreira, Mertens ve Mata cok fazla top kaybi yaptilar..
Bence artik onumuze bakmaliyiz, takim olarak kotu bir Galatasaray vardi herseyden once. Hoca'nin rakibe gore tercihleri de hataliydi. Umarim tekrar edilmez.
Kazımcan'ın son orta muhteşem ötesiydi Abdülkerim'in direk atması gerekiyordu maç içinde de fena ortaları yok bence üstüne yüklenmeliyiz ama önünde Rashica olması lazım Mertens çok yalnız bıraktı.
İşte tam olarak bu kadroyu görmek istiyorum bravo renktas tebrikler düşüncelerime tam olarak tercüman olmuşsun artık bu takımda 9 oyuncunun yeri net olmalı diğer 2 oyuncu maçına göre değişmeli 9 oyuncunun iskeletini oluşturduğu kemik bir kadro şart her maç deneme tahtası olmazMuslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira Oliveira
Barış Yusuf Rashica
Icardi
Şöyle orta açan futbolcu görmeyeli uzun zaman olmuştu genel de bizde açanlar ya muz ortayı abartıp taca yolluyor ya da çok yukarıdan atıyordu bunun attığı tam kalecileri ve stoperleri tuzağa çeken türden bir ortaydı fasosuz ama sert ve alçalan bir top attı keşke gol olsaydı en azından 1 puan almış olurduk kötü oyunda da 1 puana üzülmezdik.Aynen Umut. Yani sunu atliyor herkes.. Bu cocuk henuz 20 yasinda (yada 19) yani gelistirilmesi cok daha mumkun ve tecrubeye ihtiyaca var. Ben Okan Hoca'nin yerinde olsam israrla oynatirdim ve onundeki adama da tenkinlerde bulunurdum. Tamam fener deplasmani vs belki farkli dusunebiliriz, hazir olmayabilir ama yinede ben panik havasi sezmedim bana bu duyguyu vermedi. Oldukca olgun pas alisverisleri yapti ve bence gorece en az ama en az as hatasi yapan 1-2 isimden biriydi. Dedigin gibi son dakika harika otesi uzun bir pasla asist yapabilirdi gol olsa. Onundeki isim cok onemli ve ona yardim edebilecek biri olmali. Bu cok net Mertens degil asla degil.
Zaten ikinci yari baslar baslamaz duboisu oyna almaliydi.Kanat oyuncularımız hiç oynamadılar, bek oyuncularımızda çok kotu ortalar yaptılar. Hem penaltı pozisyonunda hemde iptal edilen golde VAR hakemi art niyetliydi.
Artık çizgi futbolcularını kullanmamız lazım merkeze kaçan değil merkeze gidecekse Boey ve Kazımcan gitsin çizgiyi kanat oyuncuları kullansın Barış mesela çizgide 0'a inip ortayla çok gol attırabilir bu ligde Visca bu oyun tarzıyla merkeze giderek değil çizgide oynayarak sezon da 20-25 gole katkıda bulunuyordu aynı şekilde Barış da orayı fazlasıyla zorlar.İşte tam olarak bu kadroyu görmek istiyorum bravo renktas tebrikler düşüncelerime tam olarak tercüman olmuşsun artık bu takımda 9 oyuncunun yeri net olmalı diğer 2 oyuncu maçına göre değişmeli 9 oyuncunun iskeletini oluşturduğu kemik bir kadro şart her maç deneme tahtası olmaz
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takımın iskeletini oluşturan bu 9 oyuncunun her maç ilk 11 başlaması gerekirİşte tam olarak bu kadroyu görmek istiyorum bravo renktas tebrikler düşüncelerime tam olarak tercüman olmuşsun artık bu takımda 9 oyuncunun yeri net olmalı diğer 2 oyuncu maçına göre değişmeli 9 oyuncunun iskeletini oluşturduğu kemik bir kadro şart her maç deneme tahtası olmaz
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim takımın en büyük şanssızlığı Fener ya da Beşiktaş gibi bir fikstürle başlamadı öyle olsa muhtemelen gol sorunumuz dahi olmayacaktı hatta özgüven kazanacaktık. 9 maç 6 deplasman maçı oynamışız bugün ki kötü futbolu açıklamaz fakat iç sahada ritim yakalayıp deplasmana gelsek daha farklı hava olabilirdi mesela Alanya maçı geçen hafta olsa 4-5 farkla geçsek bu maça etkisi daha da farklı olabilirdi. Ne olursa olsun bence sabretmeliyiz hatta sakin kalmalıyız sonuçta ligde toplam 18 deplasman var 6 tanesini geride bıraktık bence önümüzdeki 4 maç ritim yakalayacağımızı düşünüyorum. Alanyaspor maçı takımın gol ve morallenmesini sağlayacaktır.
kazimi maglubiyetin sorumlusu tuttuğunu anladim burdan, dogru mudur?Kazımcan oynasın canım, 2-3 maç daha kaybedersek o zaman oturur düşünürüz...
Takım gol atamadıkça bence herkes strese giriyor taraftarda giriyor oyuncularda giriyor zorlu maçlardan çıktık onlarda da gol atamadık dediğim gibi tam tersi fikstürlerde başlasak bence açık ara lider olurduk çünkü oynadıkları takımlarla iç sahada bizde yapsak muhtemelen en az 16-17 gol atardık. Çok gol atıyor diye övülen fener deplasmanlarda konya ve beşiktaş'a karşı pozisyona giremedi ama iç sahada şov yapıyorlar diye övülüyorlar bence o yönden deplasman sayısının 6 olup iç sahanın 3 olması mental olarak herkesi etkiledi tabi bunun avantajı da 2. yarı olacak belki 2 ay İstanbul'dan çıkmayacağız.Umut bu dediginin dogru olmasi icin (ilk onermen) haftaya Alanya'yi bol gollu gecmemiz lazim ( 3 gol yeter bana hatta) cunku ligin en cok gol yiyen ekiplerinden, bizde herhangi bir eksik yok ve mac iceride. Dediklerin surec icinde psikolojik olarak etki etsede, bence sadece rakip/fikstur degil mesele.