GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Standard Liege'in Türk oyuncusu Cihan Çanak bu sezon gösterdiği performansla adından söz ettiriyor. 17 yaşındaki genç oyuncu oynadığı 6 maçta yaptığı 2 asistle ve etkili oyunuyla tüm dikkatleri üzerine çekti.​

63480404e4bfdd2da0f6f975

Her iki kanatta da oynayabilen yetenekli oyuncunun sözleşmesi 2024 yılında sona erecek. Standard, oyuncuyu elinde tutmak için girişimlere başladı ancak Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Cihan için ciddi ilgisi var. Oyuncu ikna edilebilirse Standard'a sadece yetiştirme bedeli ödenerek transfer edilebilir. Cihan'ın piyasa değeri 1.5 milyon euro.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5 transfer yapmıssın.ilk 11 e monte etmen gereken rashica ve yusuf demir bir kez olsun 11 başlamamış,yeterli süre almamış.icardiye sürekli izin vermişsin.ama fiziken ve zihnen hazır olmayan matayı 11 cıkarıp,oliveirayı kesiyosun üstüne.büyük rezillik.

Mata'ya vereceğimiz parayı hakemlere verseydik keşke.

Demeyeyim diyorum diyeceğim. Yıldız, kariyerli ismi görünce taraftar birden kuduruyor. Yaşıyla alakalı yorum yapanı da hemen ergen, FM taraftarı diye susturuyorlar. Açık konuşmak gerekirse ne Mertens ne de Mata çok istediğim transferler değildi. Yine de bu futbolcuları daha ekonomik kullanırsak eğer skor katkısı alacağımızı umuyorum. Hiçbir şey için geç değil henüz.

Demeyeyim diyorum diyeceğim. Yıldız, kariyerli ismi görünce taraftar birden kuduruyor. Yaşıyla alakalı yorum yapanı da hemen ergen, FM taraftarı diye susturuyorlar. Açık konuşmak gerekirse ne Mertens ne de Mata çok istediğim transferler değildi. Yine de bu futbolcuları daha ekonomik kullanırsak eğer skor katkısı alacağımızı umuyorum. Hiçbir şey için geç değil henüz.
Cok haklisin

Bizim zihniyete göre ronaldo gelse takımın geri kalanı altyapıdan olsa da yeter. Kendi başına maç alsın pzvnk diye bakarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt