- 1 Mayıs 2018
- 57.528
- 48.304
- 3.873
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
demireli iyidir biraz kilo vermesi lazim yalniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Negatif yayan tayfaya hayatımdan kısa kesitler sunacağım. Ömür böyle geçmez. Dünyanın bakın en çok kendinle geçinmeyen insanı da olsam asla başka insanlara bu enerjimi geçirmem tam aksine güler yüzümü koruyarak hareket eder, bazı şeyleri içime atar öyle de maskemle destek olurum. Futbol madem bu kadar hayat meyat mevzusu gerçekte bazı kötü olaylarla nasıl başa çıkıyorsanız burada da onu yapmayı deneyin.
bugün de dedim, bundan tam 18 sene önce babamı kaybettim. Daha lise birdeydim. Akciğer kanseriydi. Annemin gizli şekilde söylediği sandığı sonu yok, şu kadar ömür biçildi tahminen dediği şeyi duymama rağmen okula gidip geliyordum. Hiç o ev hallerini yansıtmazdım. Bambaşka biri olurdum. O kadar ki babam öldüğünde ani bir kalp krizi sandılar. Bunca şeyle mücadele ettiğimi, komşu evlerde büyüdüğümü, babamın ağrılarını ovarken ders çalıştığımın asla yansıtmadım. Ölünce gitmediğim birkaç gün sınavlara denk geldiği için arkadaşlarım soruları verdi, hocalar aynısını koydu önüme kabul etmedim. Emeğim neyse onu almak istediğimi söyledim ve bir zayıfla o seneyi geçtim. Ertesi sene bölüm seçtim. Ve çok başarılı bir şekilde de lise hayatımı noktaladım. O dönem belki o acıya, o sancıya sabır etmeseydim kalan iki senede belki o kadar meyvelerini toplamayacaktım.
Şu anda da annem kemik kanseri. Geçtiğimiz ayda 12 saatlik ameliyata girdi. Çünkü tek çözümü buydu. Doğuştan bir ayağı engelliydi zaten, sağlam olanı da dr tek seçenek sunarak tümörü alacağını söylüyordu. Ya ampute ya da uzvu koruyarak. Tabi ki öncelik artık tıpta uzvu korumak. Ama maalesef dikkat edilmezse tekrar etme riski var. Ve yine maalesef Akciğer'e sıçrama riski olan bir kanser türü bu. Ve tekrar maalesef ki dr anneme kemoterapi, ışın gibi tedavi önermiyor. Annem şu an yatalak özetle..
Ama görüyorsunuz ki hepiniz ben hala çoğu şeye pozitif bakabiliyorum. Yani hayatındaki olumsuz ve kötü şeyleri başka şeylere kusarak, devamlı mükemmeli kovalayarak tüketen, yanımda başkalarının da götürüp enerjilerini emen biri değilim.
Üstelik bugün annemin bu sürecinden ötürü maalesef kaybettiğim kedimi de ellerimle gömdüm. O güzel oğlumu, beş yaşındaki dostumu, türlü lakaplarla sevgimi sunduğum ailemizin de bir ferdi olan, sorsalar hem anneme hem ona canımı bile vereceğim kedimi kaybettim. Artık hayatta değil. Ve ben kahroluyorum, burada da kafa dağıtmaya çalışıyorum. Ama böyle negatif insanları görünce diyorum ki neden yani bu kadar memnuniyetsizlik? Ya her şey mi yanlış, kötü, hatalı? Hiç mi olumlu bir şey yok diyorum?
Bunların daha devamı da var ama o kadar girmek istemiyorum, sadece şu kadarını bilin, çok acılar çektim. Çok kere düştüm. Ama düştüğüm kadar da yerden kalkmayı bildim. Sebebi de evet, sabırdı, içten içe kendimi yesem de dışarı karşı çizdiğim o motiveli güçlü pozitif kız imajıydı.
Bakın gerçek hayat bu işte. Futbol için bu kadar kasmaya lüzum yok. Çünkü onların tekrarı da var, çaresi de var telafisi de var. Yokmuş gibi davranmanın, hiç düzelmeyecek gibi mod düşürmenin alemi yok. Burayı bazen bu tür zorluklar içinde olsa da moral almak, güç almak için okuyan, yazan insanlar olduğunu da unutmayarak yapın bazı eleştirinizi.
Kötü şeyler olacaksa oluyor zaten ve siz başka insanların umudunu, hayalini baltaladığınızla kalıyorsunuz. Ama en çok kendinizi çürütüyorsunuz.
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Rabbim nerede varsa şifa versin. Herkes yuvasında sağlıkla huzurla bir yaşam sürsün. Normalde sevmiyorum böyle şeyleri demeyi. Hele ki herkese açık uluorta ama bazı insanların biraz olsun oturup düşünmesini istiyorum. Futbol telafisi olan bir şey. Her sene kupa orada işte. Bu sene olmazsa seneye olur, ne yapalım yani. Ben de çok istiyorum olalım ama olmazsa da dünyanın sonuymuş gibi bakmam. Eğer birileri bu olamamaktan ölseydi ts, jk, fb yok olmuştu şimdiye. Azıcık takımımıza destek olmak bence zor değil. Hocayı boş ver, o boş tarafı olsun, sen dolu olan Galatasaray kısmına tutun.haklısın renkdaş. futbol,spor sadece bir oyun bazen fazla abartıyoruz. Allah babanın mekanını cennet etsin, annene de acil şifalar versin. annenle birlikte uzun sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.
Biz bu sene şampiyonuz
Kupayı kaldırdım rüyamda.Rüyanı bizimle paylaş
Arastirma gelistirme nedir? Bu arkadasin tam olarak görevi ne olacak?
Biz cöpe atip sonra göndeririz, bizde isler farkli isliyor. Gecen sezon gibibeşiktaş en iyisini yaptı yol yakınken ismaili gönderdi bizimde aynı şekilde müdahale etmemiz gerekiyor. yoksa bir sezon daha çöpe gidecek.
Bu adam gazeteci değil mi. Ne alaka bu pozisyon için. Araştırma neyse de geliştirme nasıl olacak.
Biz taraftar olarak işler yolunda gitmezse zaten tepki veririz. Mesele doğru kişileri bir araya toplanirsa, yönetim bu tepkilere kulak tıkayıp yeni bir ekol yaratabilirse, zaten kızan kesimdeki taraftarımız hiç birşey olmamış gibi tam desteğe devam eder. Yeterli radikal karar alınsın ve uygulansın. Türk teknik adamlar yetersiz ve gelişime kapalilarFatih Demireli hamlesini çok beğendim. Alman ekolü getirmeye çalışmamız olumlu ancak iş bir noktada kilitleniyor. Taraftar oyunculara karşı sabırlı olmayı öğrenmezse bu yapılan işlerin hiçbir anlamı olmayacak.

Fenermark resmen adamlar arda güleri 10 milyon yapmışlar süre bulamayan osai'nin değerini arttırmışlar.Transfermarket piyasa değerlerine güncelleme yapmış.
Düşenler
Muslera, Okan Koçuk, PvA, Emre Taşdemir, Dubois, Kerem, Oliveira, Torreira, Midjstö, Berkan, Mata, Yusuf Demir, İcardi, Seferovic, Mertens.
Yükselenler
Sacha Boey,Ross,Metehan, Emin, Hamza Akman, Yunus, Gomis.