- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burda eleştirenlere bunu anlatmaya calistik sosyal medyacılara hocamYa bu FB ile GS arasindaki fikstür farkı o kadar inanılmaz boyutta ki,
FB 11 maç 5 deplasman:
+2 maç daha içeride oynayacak, 13 maç 5 deplasman olacaklar sadece (3 İstanbul dışı)
Konya 0
Bjk 1
İstanbulspor 3
Ankaragücü 3
Kasımpaşa 3
GS 11 maç 7 deplasman:
+2 maç, bir içeride bir dışarıda oynayacağız, biri Bjk biri Başak maçları.13 maç 8 deplasman (TS ve Başak dahil)
Antalya 3
Ümraniye 3
Karagümrük 3
Kasımpaşa 3
ADS 1
Ts 1
Kayseri 0
TS/Bjk ve Konya/Kayseri maçları benzer zorlukta, her iki takımın da Kasımpaşa ile oynamış olduğunu düşünüp nötralize edersek, onlar İstanbulspor ve Ankaragücü gibi görece zayıf rakipler ile oynamisken, biz ADS ve Antalya gibi zor iki Anadolu maçını bitirmisiz.
Yani biz İstanbul ve Ankara deplasmanlarindan 6 puan alırsak ki bu oldukça muhtemel, FB'in ADS ve Antalya maçlarında kaybetme ihtimali olduğu her puan, bu 5 puanlık farkı kapatacak.
Yani şu fikstürde 5 puan konu bile değil. Ahh ulan Alanya maçı ahhh. Resmen 3 puan olacaktı fark ahhh.
Şu önümüzdeki 2 hafta o kadar kritik ki, şu dünya kupası arasına en kötü 5 puan fark ile ilk ikide girmemiz gerekiyor.
Ne olursa olsun fark 5'in üzerine çıkmamalı.
Kupa dönüşü ilk maç, biz içeride İstanbul ile oynarken, FB TS deplasmanina gidecek. Fark bir anda 2'ye inebilir yani.
Tüh sana Arsenal'i mi destekliyon. Demek bunların loser'liği senden kaynaklı.Arsenalim Chelseayi dehleyecek
Arsenali tutmak bir ayricaliktirTüh sana Arsenal'i mi destekliyon. Demek bunların loser'liği senden kaynaklı.
Katılıyorum.Arsenali tutmak bir ayricaliktir
Arsenali tutmak bir ayricaliktir
Eski dosttan düsman olmaz ekibimize katilEskiden benim de en sevdiğim takımlardan biriydi. Henry, Bergkamp vs döneminde.
Eski dosttan düsman olmaz ekibimize katil
terim satin alabilirmisBu kulübün bizle artık bir ilgisi kalmadı burak elmas yönetimiyle bunlarda gitti.
İsmi Terimspor yapılırsa seviniriz.terim satin alabilirmis
Biz alalım diyorum forumda kimse elini cebine atmıyoterim satin alabilirmis
İsmi Terimspor yapılırsa seviniriz.
Biz alalım diyorum forumda kimse elini cebine atmıyo
Bşk-kero
Td-ben
Ant-sen
Kupalara ambargo nasıl koyulur gösterirdik