GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kongre için başka yer yok muymuş şampiyonluğa giden takımın dağın başındaki sahasına 100 bin kişi çıkarmak nedir ya. O zemin kış ayında boka sardığında ne yapacaksınız.
Bunlar yaptıkları mitinglerde ellerinde ne kadar çöp varsa yere atan insanlar zemin umurlarında olacağını zannetmiyorum.
İstanbul'da aynı organizasyonu yapabilecek 5 tane stadyum var. Taksimin göbeğindeki araziyi alıp 10 kuruşluk stadyum yapıldı diye köpek çekmelerinden bıktım usandım artık.
Parayı akıttığınız Kasımpaşa, Başakşehir, Vodafone, Atatürk stadyumlarına gidip orada organizasyonunuzu yapınız kardeşim.

Sikecilerde sakatlansin dediğimiz itlerin hiçbiri sakatlanmiyor bizimse en önemli adamlar sakatlaniyor
Özellikle Sergio çok önemli

Dursun başkan akpye stadı vererek umarım karşılığında iyi birşeyler almıştır

Samet’i isteyen ADS fener maçını izleyebilir. Cenk’i tanımıyorum ama yedek olabilir. Nelsson’un yedeği sol ayaklı bir oyuncu olamaz zaten. Bu arada ANK dışında hiçbir gazeteci transferden bahsetmezsek ANK’nın transfer döneminin açılmasına 45 gün varken yerli oyunculardan bahsetmesi bir garip. Kim bu oyuncuların menajerleri, temsilcileri acaba? Geçen senede Akbunar için bir gazeteci hypeliyordu. Nelsson’un yerine çift yerli stoper yapacak kadar beyinsiz olduğumuzu düşünmediğim için o konuda yorum yapmayacağım. Seneye CL’de çift yabancı yapmak lazım.

şu an 2007 jenerasyonu görmezden geliniyor.ama ordaki ege araç (ülkede son dönemdeki en yetenekli 6 numara),berat luş,mert efe batmaz,ismail kadir kalafat,son olarak amerika dogumlu efe gündal (kanat-forvet),dikkatli izlemesemde onur tazegül çok iyiler.yedekten girenlerde iyi diyolar.rojhat ve eyüpcan mesela.

son dönemde efe gündal ve ismail kadirin performansları şahane.fizikleri de çok iyi.gol krallıgına oynuyolar ikisi.berat luşun da 7-8 golü var sanırım.

2008'lilerden arda tagay ve 2006'lılardan ismail yahşiye de bi bakmak lazım.

Rudolph, Oliveira ve Rashica'nın sakatlığı var demiş galiba nedir bu işin aslı astarı?
"Bugün yapılan antrenmanın son bölümünde girdiği ikili mücadelede ayak bileği burkulan Sergio Oliveira idmanı yarım bıraktı. Portekizli futbolcunun durumu pazartesi günü çekilecek MR’dan sonra netlik kazanacak."

dizinde ödem oluşan Rashica'nın tedavisinin sürdüğünü açıkladı.

"Bugün yapılan antrenmanın son bölümünde girdiği ikili mücadelede ayak bileği burkulan Sergio Oliveira idmanı yarım bıraktı. Portekizli futbolcunun durumu pazartesi günü çekilecek MR’dan sonra netlik kazanacak."

Screenshot_20221127-211446_Sofascore.webp

Ayak bilek burkulması minimum 14 gün takımdan ayrı. 3. hafta sahaya iner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt