Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Aboubakar=sampiyonluk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelir mi ?Aboubakar=sampiyonluk
Kandırmayın gassaraylılarıAboubakar=sampiyonluk
Why notGelir mi ?
Toreyrayi italyaya gonderip lilleden beles benjamin andre alsak nasil olur kuzenFabian ruiz, abubakar, dembele, ridvan gelsin.
Pisa baya toparladı playofflara kalırlar büyük ihtimal. Lige çıkarlarsa direkt çekerler morutanımorutan satılmazsa seneye yunus/yusuf/morutan olmak üzere takımda 3 tane saf yetenek solak olacak.
garip bir durum. üçü de yetenek ve oyuncu tiplemesi olarak birbirlerine çok benziyor, her birinin 15+ bonservis yapma şansı var.
şahsen 10 numaraya yedekten morutanın girmesi, mata'dan daha faydalı olurdu. aynısı yusuf/yunus içinde geçerli.
bu 3 otuncudan birini 10 numaraya devşirmek gerekiyor. yusuf sağ kanat, yunus second striker takılabilir.
aslında iyi bir planlama olsa üçüde maden.
Iki sene once bu kazmanın lilde ne isi var demiyor muyduk kuzen. Öyle bir sey hatırlıyorum.Toreyrayi italyaya gonderip lilleden beles benjamin andre alsak nasil olur kuzen
Çiçek gibi olur laToreyrayi italyaya gonderip lilleden beles benjamin andre alsak nasil olur kuzen
Dogrudur. Artik begeniyorumIki sene once bu kazmanın lilde ne isi var demiyor muyduk kuzen. Öyle bir sey hatırlıyorum.
Lige çıkarlarsa zaten isteseler de istemeseler de almak zorunda kalıyor diye biliyorum.Pisa baya toparladı playofflara kalırlar büyük ihtimal. Lige çıkarlarsa direkt çekerler morutanı
Forumun aksine ben de size katılıyorum yerli alınabilecek en iyilerinden birini aldık .Abdülkerim Samet'ten kat kat daha iyi bir stoper. Biz 2,8 verdik bunlar daha kötüsüne 3,5 veriyor.
Aboubabakar emmi nerden ciktiAboubakar Icardi
Kerem Sergio Andre Rashica
Kazimcan Abdulkerim Nelsson Boey
Muslera
Vay babayin
Siz cok celiskide kalıyorsunuz kuzenlerIki sene once bu kazmanın lilde ne isi var demiyor muyduk kuzen. Öyle bir sey hatırlıyorum.
Oyuncu dediğin gelişir. Demek ki gelişip Galatasaray seviyesinde oynayacak duruma gelmis. O sene lille şampiyonluğa yurudugu icin burada takip ediyorduk ondan sonra ben takibi biraktim. Kuzenime güvenelim.Siz cok celiskide kalıyorsunuz kuzenler
Forumun aksine ben de size katılıyorum yerli alınabilecek en iyilerinden birini aldık .
Lige çıkarlarsa zaten isteseler de istemeseler de almak zorunda kalıyor diye biliyorum.