Son kritik viraja girdik.
Keçiörengücü: Alt ligin Eyüp sonrası en çetin ekibi. Asla kolay olmayacak, kadromuz derin olmadığı için yedeklerle çıkacağız ve bu maçta yetersiz kalma ihtimalleri var. Kupada birkaç sezondur hüsran yaşıyoruz bu sene artık böyle olmayacak şekillerde elenmeyelim. Ayrıca bazı oyuncuları oynatma fırsatımız olmuyor kupada devam etmek onları taze ve mutlu tutmak adına da önemli.
İstanbulspor: Tam kaza maçı. Bizim üstümüzde acayip rehavet ve ağırlık olacak. Takım illa ki ritim kaybetmiş olacak. Bazı kritik oyuncular sakatlıktan yeni çıkmış olduğu için fiziksel olarak tutuk olacaklar. Rakip ise can havliyle oynayacak. Yine de kalitemizle ve yüzde 60-70 konsantrasyon seviyesiyle galibiyet alabiliriz. Aksi takdirde aman diyim ne olduğunu anlamadan sezon tepetaklak olur.
Sivasspor (D): DK arasında toparlamış gibi duruyorlar. Hava rezalet olur. Dia Saba gitmeden son bir show yapacaktır. Rıza özel hazırlanıyordur bu maçı hedef maç seçmiştir eminim. Bizim de tam ritim oturmamış olur hala. Puan kaybı kaçınılmaz bence bu maçta. Bir puana fitim.
Ankaragücü: Gittikçe iyiye gidiyor bu takım da. Ömer hoca zaten iyi bir hoca. Kadroları o kadar kötü değil. Yine de artık takım bu maçla ritmine döner ve sükseli bir galibiyet alır umarım. Yoksa Fener maçına da kötü etkileri yansır bu maçın. Virajdaki en kolay maçımız.
Fenerbahçe (D): Maç haftası resim netleşirse daha rahat konuşuruz. Fener'in galibiyete bizden daha çok ihtiyacı olan bir maç olmasını istiyorum sadece. Topu Fener'e verip arkamıza yaslanalım bakalım. Fener bu maça kadar TS deplasmanı dışında rahat gelecektir ki TS deplasmanını da rahat geçecekler bence genelde bu tip iki takımın da iddiası olduğunda TS deplasmanında bir şekilde Fener üç puanı alıyor. Hatay rezil zaten. Antalya'dan medet ummaya gerek yok onlara çok transfer lazım. Biz de iki maçta takılırsak 6-8 puan gerilerinde gidip galibiyete muhtaç çıkarsak aman diyeyim. Feci şekilde tadımız kaçar. Her halükarda bu maç beraberliğe bağlansa memnun olurum.
Bundan sonra hem bizim fikstür kolaylaşıyor hem Fener'in fikstür zorlaşıyor. Buradan zirveye yakın çıkarsak gerisi gelir. Gerçi o fikstürün de başı biraz ilginç olacak önce sıkışık maç takvimi sonra da 40 günde 1 maç şeklinde ama onu zamanı gelince konuşuruz.