- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Barış alper de varIcardi'nin arkasindaki uclu icin rotasyon cok genis. Mertens, Mata, Yunus, Yusuf, Kerem ve Rashica'dan yalnizca ucu oynayabilecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış alper de varIcardi'nin arkasindaki uclu icin rotasyon cok genis. Mertens, Mata, Yunus, Yusuf, Kerem ve Rashica'dan yalnizca ucu oynayabilecek.
Peki mallorca senin topcunu istedi mi diye bir soru sorulmalimallorcada hep yaşlı oyuncular vardı.cicaldau ve morutan mallorcaya kiralanabilirdi
inşallah dediğin gibidir. şu kuveyt meselesi gibi bir büyük sponsorluğu heyecanla bekliyorum şahsen, hep aklımın bir kenarında. bize mutlaka büyük sponsorluklar lazımStad sponsorluğu veya daha büyük ihtimal projelerin birinde veya fazlasında iyi bir ilerleme var sanırım. Özellikle projelerle ilgili iyi haberler verecek sanki.
Bir gelişme olmadan çıkacağını sanmam ama dediğim gibi belki sponsorluk değil de projelerde vardır bir gelişme.inşallah dediğin gibidir. şu kuveyt meselesi gibi bir büyük sponsorluğu heyecanla bekliyorum şahsen, hep aklımın bir kenarında. bize mutlaka büyük sponsorluklar lazım
erden timur yapışsın şu arap firmalarının yakasına, birini oltaya çekmemiz lazım. yıllık 8-10 milyon euro onlar için hiçbirşey bizim için çok şeyBir gelişme olmadan çıkacağını sanmam ama dediğim gibi belki sponsorluk değil de projelerde vardır bir gelişme.
2 tane 10 milyon euro veren sponsor şart.erden timur yapışsın şu arap firmalarının yakasına, birini oltaya çekmemiz lazım. yıllık 8-10 milyon euro onlar için hiçbirşey bizim için çok şey
Karam'ı özledik![]()
Maradona derkene Hagiyi demek istedim der.scjscjasjkcsjsajck bu neeeeeeee