GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey ortalarini calismali bi sekil hep oralarda oluyor. Onlar düzelirse inanilmaz oyuncu olur. Sabah aksam calistirmali bunu okan hoca ve kendisi.

yakup bunlar ile nasil programa cikabiliyor yaw

Okan hoca konusunda çok ısrar etmiştim ezbere değil izleyerek oynattığı futbol için istemiştim. Daha bunlar başlangıç takım birbirine alışsın o verkaç ve duvar paslarını o kadar fazla göreceğiz ki herkes basit oynayarak çatır çatır skoru alacağız. Yan pas dönemi kapandı öyle sağa al kaleciye ver tekrar sağa ver sola ver sağa ver bundan sonra direk 2-3 pasta orta alana aktarıp oyunu 3. bölgeye yıkmaya devam edeceğiz.

Yeni isimler takıma katılınca oluşacak yedek kulübemiz geçen sezon ligi şampiyon bitirirdi. Böyle rotasyon görülmedi. Kulübeden Yusuf, Rashica, Dubois falan giriyor.

FcZhReqXEAEr_6X
Tek resim 3 kral

Okan hoca konusunda çok ısrar etmiştim ezbere değil izleyerek oynattığı futbol için istemiştim. Daha bunlar başlangıç takım birbirine alışsın o verkaç ve duvar paslarını o kadar fazla göreceğiz ki herkes basit oynayarak çatır çatır skoru alacağız. Yan pas dönemi kapandı öyle sağa al kaleciye ver tekrar sağa ver sola ver sağa ver bundan sonra direk 2-3 pasta orta alana aktarıp oyunu 3. bölgeye yıkmaya devam edeceğiz.
Okan istifa yazdılar

bugün en iyi detay 3-2 den sonraki süreydi

normalde topu gelişi güzle vururuz ve kapanırdık ve bitmek bilmezdi o süre

bugün ise neredeyse o kalan sürede biz 2-3 gol atacak pozisyonlara girdik
Güzel yakalamışsınız normalde baskı yiyip kasılıp kalırdık ama harbiden çok güzel top kullanıp gol aradık PVA sağolsun gitti auta vurdu top rakibe geçti :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt