- 3 Ağustos 2019
- 2.148
- 2.916
- 648
Şampiyonluk bekliyoruz şanlı GALATASARAY!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zeki'ye göre anlaşmışız bile ama yabancı sınırından dolayı yer açamamışız ona.Ya takip etmiyordum demin tesadüfen gördüm marcelo zu olympiakos, biz niye girismemisiz yav ben çok beğeniyorum Marceloyu
Yaptigim hesaplamalara gore 81 puan sampiyon yapiyor. Hatta rakiplere karsi ikili averaji alip 80 puanla da sampiyon olabiliriz
Bunu toplayip toplayamayacagimiz onumuzdeki 5 hafta icinde netlesir. Ben cok umutsuzdum ama Antep maci dusuncemi buyuk oranda degistirdi. Asiri iyi oynadik ustune koyarak devam etsek transferlerden de ortalama derecede katki alsak yolun sonu sampiyonluk, belli
Huzursarayima bak bee
Nomata mertens'i keser mi
Ne omarı ne camposu sen erden beyin vizyonunu hiç anlayamamışsın aliBence devre arasina bir kanat bir sol bek kursunu birakildi... Rashica kotu cikarsa digerleri de toparlamazsa kanat kovalariz. PvA toparlamazsa Omar Campos hamlesi bekliyorum zaten, Matias Viña bugunku Ludogorets macinda bile sure bulamamis o da olabilir aslinda ama kontenjan acmak gerekir onun icin
Peçete dağıtıyorDenayer denen p….…’e ne oldu?
Inanmaz malsgdfgsdfgsdfdgsfdsgsd o bize ikişer ikişer artı şekilde yazan fbliye göstermek lazım bunu .d.d